≡ Meniu

Beko GN163022S, side by side accesibil și performant

Side by side-ul Beko GN163022S pare a fi una dintre cele mai accesibile variante de pe piață și care oferă performanțe satisfăcătoare. În general, aceste aparate frigorifice oferă mult mai multe dotări decât combinele sau frigiderele. Toate aparatele mari necesită un sistem de răcire avansat care să reducă din consum dar și să mențină alimentele proaspete o perioadă mai îndelungată. Puteți pune destul de multe în el după cum se poate observa în poza postate mai jos.

Nu poate fi la fel de accesibilă precum o combină care are un volum mult mai mic. Există și combine foarte mari dar care nu prea îmi plac deoarece nu au un interior chiar atât de bine organizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko GN163022S, side by side accesibil și performant

Volumul total al acestui model e de 558 litri din care 190 aparține congelatorului și restul de 368 litri e la frigider. Pentru fiecare compartiment aveți o ușă cu un mâner mare și confortabil. E perfect pentru cei care au o familie mare deoarece puteți face mai multe cumpături și nu trebuie să vă mai faceți griji că nu aveți unde să le puneți.

Consumul de energie e foarte mic dacă e să-l raportăm la volumul oferit de acest aparat – 462 kWh pe an. Interiorul e bine iluminat datorită tehnologiei LED dar și rafturile din sticlă sunt foarte importante deoarece lumina ajunge mai ușor în anumite părți ale aparatului. Mi se pare normal să aibă un congelator foarte puternic adică cu sistem de răcire decent și capacitate de congelare foarte bună.

Ca și tehnologii are: sistem de răcire NeoFrost (cu Active Dual Cooling, No Frost) și control digital. Accesoriile sale sunt cel care le știți de la alte model, adică sunt următoarele: sportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: are un design elegant, tehnologie avansată de răcire numită Neo Frost, volum mare, ușor de deschis, altele.
Minusuri: nu sunt.

Beko GN163022S e un aparat de dimensiuni generoase, motiv pentru care, nu poate fi pus în orice bucătărie și e bine să-l puteți unde nu veți pierde lumină. Adică îl puteți instala lângă mobilier sau pe un perete unde nu aveți un geam.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu