≡ Meniu

Beko GN163221S, side by side cu volum de 554 litri

Side by side-ul Beko GN163221S e un model ceva mai ieftin decât restul dar vine cu tehnologiile necesare. Mai precis caracteristicile sale speciale sunt: NeoFrost, control digital, filtru anti-mirosuri, Buzzer, protecție antibacteriană și clasa A+. Ținând cont de toate acestea dar și de specificațiile tehnice, cred că e o variantă destul de ieftină. Din poza de jos se poate observa că arată diferit față de o combină frigorifică și controlul electronic e diferit. Finisajul e pe inox și această culoare mi se pare destul de elegantă și se asortează cu orice.

Alternativele sale sunt aparatele mai ieftine deoarece nu are sens să luați ceva mai scump deoarece nu poate oferi mult mai mult decât acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko GN163221S, side by side cu volum de 554 litri

Acest tip de aparat are două uși mari care se deschid orizontal și în stânga se află congelatorul de  190 litri iar în dreapta se află frigiderul. Volumul total e impresionant, chiar nu știu dacă veți avea ocazia să-l umpleți. Eu consider că acest tip de aparat se adresează celor care au o familie numeroasă.

Dozatorul pentru apă e o dotare utilă dar și unul pentru gheață mi se părea util însă nu l-ați fi folosit tot timpul. Controlul electronic mărește funcționalitatea aparatului și e prezent la exterior unde e și la vedere. Dimensiunile sale sunt reduse ținând cont de volumul net al acestui model (e cât cel al două frigiderele/combine mari).

Pe partea de funcții are: super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, sistem de avertizare ușă deschisă, rezervor de apă SLimTank, NeoFrost etc. Accesoriile incluse sunt: suportul pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: volum generos, design elegant, toate acele tehnologii, iluminare LED, spațiu generos și capacitate mare de congelare.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko GN163221S e un aparat frigorific mare și care ocupă mult spațiu și pentru a-l instala e nevoie de câteva ajutoare. Chiar dacă mulți își doresc un așa aparat, trebuie să aveți un spațiu generos pentru depozitare. O combină mare poate concura cu acest tip de aparat dar nu arată la fel iar ușile sunt dispuse diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu