≡ Meniu

Beko GNE114612X, side by side ieftin cu funcții premium

Beko GNE114612X e un side by side încăpător cu tehnologii moderne cum ar fi No Frost, funcția de ionizare. E un model dotat cu NeoFrost, adică are Active Dual Cooling și No Frost, iar în acest fel se obțin performanțe superioare când vine vorba de condițiile de conservare și eficiența energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Ca aspect e plăcut deoarece are culoare inox, aceasta fiind o culoare antiamprentă.

Beko GNE114612X, side by side ieftin cu funcții premium

Având filtru activ de carbon asta presupune că mirosurile sunt eliminate, astfel e redus riscul apariției de bacterii.
Dacă uitați ușa deschisă atunci aparatul vă va atenționa sonor prin intermediul funcției Buzzer.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 46 decibeli, iar asta se traduce în faptul că nu o să vă deranjeze noaptea.
În cazul în care se ia curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece aparatul vine cu o autonomie de 15 ore.
Partea de congelator permite o capacitate de congelare de 13 kilograme la 24 de ore, având un număr de 4 compartimente.
Frigiderul e dotat cu două rafturi de sticlă, iar compartimentul de fructe nu lipsește.
Aparatul are o fiabilitate ok susținută de garanția standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la maxim 4 ani prin intermediul serviciului Extra Garanție sau Garanția Plus.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, tehnologiile incorporate și că are o capacitate mare de stocare.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat cu un volum net de 540 litri și cu o înălțime de 182 centimetri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Un aparat frigo precum acesta se adresează celora care au nevoie de ceva pentru a ține multe alimente la păstrat în condiții perfecte. Nu o să vă pierdeți timpul cu întreținerea sa deoarece răcirea nu produce gheață.
Înainte de a achiziționa aparatul ar fi bine să vă asigurați că aveți spațiul necesar pentru a-l amplasa.
Deoarece din imagini nu cred că vă puteți face o părere despre cum arată am pus alături un videoclip cu acest model. E un video review din care sper că vedeți că e un aparat premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu