≡ Meniu

Beko HIC64502T, plită incorporabilă cu control touch

Beko HIC64502T e o plită cu design modern și nu e chiar ieftină dar are un arzător dublu circular care poate fi folosit ca arzător mic sau mare. Deci vă oferă 5 zone de gătit diferite și nu cred că veți folosi chiar toate în același timp. Pentru un buget ceva mai mare v-aș recomanda o plită cu inducție, iar la aceea plita rămâne tot timpul rece și doar vasele să încălzesc. Adică principiul de încălzire e diferit dar și consumul a fi mai mic deoarece veți găti mult mai rapid (chiar și mâncare friptă pe acesta are un gust mai bun deoarece nu gătește lent). Aceasta nu face parte dintr-un pachet promo dar puteți alege unul pentru a economisi niște bani pentru o eventuală hotă.

Alternativele sunt multe deoarece această plită nu e foarte ieftină și poate că nu vă interesează toate caracteristicile oferite de aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko HIC64502T, plită incorporabilă cu control touch

Doar după cum arată se poate observa ușor că are alimentare electrică și control touch. Trebuie să știți că nu toate plitele electrice oferă butoane touch ci mai există variante ieftine cu butoane clasice ca pe plitele cu gaz. Sunt prezente 19 trepte de reglare a puterii dar și alte funcții utile. Timerul e unul digital și poate fi observat ușor. Astfel, puteți supraveghea mai bine programul și nu veți da greș.

Ca și funcții, plita oferă: blocare butoane (dacă aveți copii, aceasta nu trebuie să lipsească sau să nu apăsați din greșeală), deconectare automată (se oprește singură dacă nu o mai folosiți), indicator căldură reziduală, Booster (ideal pentru a găti o cantitate mai mare de mâncare).

Plusuri: arată destul de bine, arzătoare puternice, control touch, Booster, ușor de folosit și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko HIC64502T e cea mai bună alegere când vine vorba de comoditate. Totul ține de cum doriți să o folosiți, de aceea plitele cu aprindere la o mână sau cele electrice par să fie tot mai apreciate. Cele mai ieftine plite (pe gaz) nu oferă cine știe ce dotări și nici nu arată atât de bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu