≡ Meniu

Beko HII64401AT, plită pe inducție cu touch

Beko HII64401AT e o plită modernă pe inducție, adică se încălzește doar vasul, nu plita. În acest fel se face economie de curent, dar trebuie neaparat ca vasul să fie metalic.
Are 4 arzătoare (numite și zone de gătit) care sunt controlate de la un panou de comandă poziționat frontal. Acest panou e unul cu taste touch așa încât să fie cât mai ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat modern cu un consum mic de curent. Din imaginea de alături se poate vedea că modelul acesta e unul foarte aspectuos, având o suprafață netedă și un panou de comandă modern de tip touch.

Beko HII64401AT, plită pe inducție cu touch

Beko HII 64401 AT e o plită modernă care se folosește de tehnologia prin inducție prin care suprafața plitei nu se încălzește decât în contact cu vasul. În acest fel dacă scăpați lapte sau mâncare pe plită aceasta nu se va arde.
Lățimea e una normală de 60 centimetri, iar în acest fel o să reușiți să o incorporați ușor.
E un model din sticlă, iar în acest fel o să vă fie ușor să o curățați, dar va fi și rezistentă la zgârieturi. Unii ar prefera să fie realizată din metal, dar acest lucru nu e posibil la modelele pe inducție, dar oricum nu e un minus că e din sticlă, ci e un plus.
Are Child lock prin care se pot bloca funcțiile plitei așa încât copii să nu întâmpine probleme.

Lucruri pozitive la acest model ar fi faptul că e neagră (se potrivește cu mobilier de orice culoare), e făcută din materiale de calitate.
Din păcate nu are arzător de tip wok, dar acest lucru ar fi fost posibil doar dacă ar fi avut alimentare pe gaz.

Deci, dacă vrei o plită incorporabilă care să nu coste prea mult și care să vină de la un brand de încredere atunci acest model ar fi recomandarea mea. Despre brandul Beko cred că știți că e unul de top ale cărui aparate electrocasnice sunt vândute în întreaga Europă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu