≡ Meniu

Beko HII64500FHT, plită cu FlexInduction

Beko HII64500FHT e o plită mdoernă dotată cu caracteristica FlexInduction. Aceasta nu e o noutate deoarece și alți producători pun pe plitele lor așa ceva (în special pe cele premium). Prin intermediul zonei flexibile o să poți folosi vase de diferite dimensiuni deoarece aparatul va detecta automat mărimea vasului și va optimiza încălzirea.
Întrucât e un model pe inducție o să aveți un consum de curent redus (la astfel de modele doar vasul e încălzit, fără a fi încălzită și plita, iar din această cauză e neaparată nevoie ca vasele să fie metalice).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Comparativ cu o plită pe gaz are un cost sensibil mai mare, dar merită banii întrucât e un aparat de îndelungă folosință cu un aspect plăcut și care poate fi utilizată de oricine. Dacă încă nu ați ales un cuptor atunci vă recomand Beko BIM32400XPS.

Beko HII64500FHT, plită cu FlexInduction

La capitolul caracteristici această plită se evidențiază prin cele 4 arzătoare electrice (mai exact e vorba de zone de gătit), controlul tactil și culoarea neagră (face ca aparatul să se potrivească în orice bucătărie).
Aparatul e unul sigur întrucât e dotat cu siguranță, și dacă vreți să setați puterea atunci acest lucru e posibil prin intermediul treptelor de putere (19 la număr).
Panoul de comandă e unul poziționat frontal așa încât chiar și cei cu mâini scurte să ajungă rapid.
Are funcția Booster pentru cei interesați în a fierbe apă ori ceva rapid. Această funcție permite ca plita să pornească procesul de gătire la temperatură maximă, ca apoi să revină la o temperatură setată.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand ok (din toate punctele de vedere), fiabilitatea ridicată, că are tehnologii noi și economia de curent pe care o face.

Unii oameni sunt reticenți când vine de produse din Turcia sau China, dar multe branduri premium produc aparatură în aceste țări. De exemplu Beko e un brand turcesc comercializat în întreaga Europă. Arctic e fratele mic al acestui brand, fiind comercializat la nivel de Balcani.
Deci, achiziționând modelul HII64500FHT o să beneficiați de un aparat bun cu fiabilitate bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu