≡ Meniu

Beko HIMG64224-2SX, plită incorporabilă cu finisaj pe inox

Plita Beko HIMG64224-2SX e una dintre cele mai accesibile soluții oferite de acest brand și care vă poate ajuta dacă nu aveți un buget mare, însă un cuptor incorporabil e ceva mia scump pentru că are mai multe dotări și tehnologii. Cuptoare pe gaz nu prea se mai fabrică deoarece nu oferă prea multe avantaje și clienții cer tot mai multe. Cu siguranță, cuptoarele electrice gătesc mai bine datorită ventilatorului și funcțiilor oferite. Deci puteți căuta un pachet promo dacă nu vă interesează un model anume și vreți să economisiți.

Un aparat incorporabil e mai elegant decât unul clasic și nu va ocupa mai mult spațiu dacă aveți un mobilier care permite instalarea lor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko HIMG64224-2SX, plită incorporabilă cu finisaj pe inox

Majoritatea plitelor au patru arzătoare, doar că pot fi și alte tipuri (cu două sau cinci arzătoare). Dacă vă place mâncarea în stil asiatic sau bine prăjită, atunci o plită cu un arzător Wok ar fi ideală. Chiar și cu aceasta veți beneficia de un randament ridicat deoarece e vorba de arzătoare suficient de puternice și de alimentare cu gaz. Poate că nu arată la fel de elegantă ca o plită electrică, doar că prețul ei e mult mai atractiv și veți aprecia și randamentul oferit. Bineînțeles, nu m-am referit la cele cu inducție, ci doar la cele electrice ieftine, că doar facem o comparație între două plite ieftine.

Ca și dotări speciale are următoarele: deconectare automată, aprindere electrică integrată și două grătare. Nu are un singur grătar ca și la aragazuri pentru că e mai mare și e mai simplu de demontat pentru a curăța suprafața.

Plusuri: are un preț foarte bun, design plăcut, arzătoare puternice, ușor de folosit, aprindere la o mână.
Minusuri: nu sunt.

Nu ai ce să reproșezi unei plite pe gaz deoarece nu poate avea cine știe ce dotări, dar și cel foarte scumpe doar designul e diferit. Beko HIMG64224-2SX e un aparat care necesită incorporare deci nu e instalare chiar atât de simplă. Totuși, spre deosebire de un cuptor incorporabil, plita e mult mai ușor de pus și nu trebuie să fie neapărat deasupra cuptorului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu