≡ Meniu

Beko HISW64222S, plită cu arzător Wok și sticlă neagră

Plita incorporabilă Beko HISW64222S e un model ceva mai ieftin dar nu e foarte scump deoarece nu e complet electric. Nu poate fi la fel de ieftină ca unele deoarece are arzător special și fiecare arzător are grătar propriu. Alături de această plită puteți achiziționa și un cuptor incorporabil ori o hotă telescopică. Pentru cei care au o bucătărie mică, incorporabilele par să fie alegerea ideală dar instalarea lor e puțin mai dificilă (comparativ cu instalarea unui aragaz). Diferența de preț între un aparat simplu și unul incorporabil e justificată de funcționalitate, design și tehnologii/dotări.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în acul și cele cu finisaj pe inox, adică dacă nu vă interesează culoarea plitei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko HISW64222S, plită cu arzător Wok și sticlă neagră

Alimentarea principală a a acestei plite e pe gaz dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere. Panoul de control e frontal unde e și mai la îndemână. Plitele care au butoanele în partea dreaptă sunt mult mai late dar nu cred că veți avea probleme la instalare. Arzătoarele sale sunt destul de puternice însă cel mai puternic e și cel mai mare. Puterea totală e de 7.8 kW care nu e foarte mare dar poate fi de ajuns pentru mulți utilizatori. Oricum, nu cred că e nevoie de mai mult și are acel arzător special – Wok (pentru gătit în stil asiatic).

Dimensiunile nișei sunt cele care vă interesează la instalare deoarece trebuie să decupați din blat pentru a instala plita. Se poate face ulterior și nu trebuie să comandați un blat special. Doar pentru cuptor sau alt tip de incorporabil trebuie să țineți cont la comandă ori faceți ulterior un corp special care poate fi pus alături (dacă aveți o bucătărie mai mare).

Plusuri: arzător mare de tip Wok, finisaj elegant, fiabilitate, grătare din fontă.
Minusuri: nu e accesibilă.

Beko HISW64222S e un aparat electrocasnic destul de bun dacă e să-l comparăm cu altele (plita unui aragaz). Oferă multe avantaje dar mi se pare și normal că doar nu e foarte ieftină. Un avantaj de neglijat ar fi aprinderea integrată la o singură mână deci nu aveți nevoie de ambele mâini.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu