≡ Meniu

Beko HM130520, ladă frigo cu VarioStore

Beko HM130520 e o ladă frigo care se adresează celora interesați în a-și păstra alimentele la rece. Deci, dacă aveți porci sau un magazin alimentar atunci o astfel de ladă cred că vă va prinde bine.
Având clasa A+ de eficiență energetică nu e un aparat care să consume mult curent. Într-un an are un consum de 272 kWh, deci decent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat încăpător cu o autonomie de funcționare de 36 ore. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată. S-ar putea să fie unele discrepanțe vizuale între pozele oficiale și cum arată modelul în realitate întrucât unele imagini sunt făcute pe calculator, iar altele sunt poze.

Beko HM130520, ladă frigo cu VarioStore

Nivelul de zgomot al aparatului e de 43 decibeli, deci e unul destul de mic și nu vă va deranja.
Lada HM130520 de la Beko e una încăpătoare de 298 litri, iar spațiul ocupat nu e unul mare atâta timp cât înălțimea e de 86 cm, iar lungimea e de 110.
Autonomia mare e un lucru util deoarece se întâmplă des ca electricitatea să se întrerupă, iar cu o autonomie de 36 de ore suntem păziți de eventuale neplăceri.
Vine cu funcția VarioStore care oferă posibilitatea comutării din congelator în frigider și invers.
Un frigorific precum acesta cu clasa A+ consumă cu până la 24 procente mai puțin decât un model clasa A. Diferența e destul de mare și se va vedea la sfârșitul lunii când vine factura la curent.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are un cost de achiziție mic, autonomia ridicată, sistemul antibacterian și consumul redus de curent. Capacitatea mare de 298 l e și ea un mare avantaj în fața achiziționării acestui aparat și o să vă ajute să depozitați alimentele care în mod normal trebuie ținute în condiții speciale.

Frigorificul acesta e un aparat premium precum restul electrocasnicelor de la Beko. O să găsiți aici multe alternative, dar acesta e o clasă peste. Vine ca o alternativă premium la lăzile Arctic, iar dacă nu știați atunci trebuie să vă spun că brandurile sunt înfrățite deoarece sunt deținute de aceiași proprietari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu