≡ Meniu

Beko HS210520, ladă frigorifică compactă și ieftină

Beko HS210520 e una dintre cele mai compacte lăzi frigorifice de pe piață, motiv pentru care forma sa e una verticală. Trebuie să știți că raportul volum/preț e mai bun la modelele mai mari. Deci, cu cât cât e mai mare lada cu atât veți plăti mai puțin pentru fiecare litru. Dar depinde și de cât aveți nevoie deoarece o ladă foarte mare ocupă mult spațiu, nu e chiar ieftină și consumă curent conform volumului. La modelele mari, recomand un sistem de răcire avansat ca No Frost dar există și variante similare cu denumiri interesant (Low Frost, de exemplu).

Alternativele sunt modelele mai mari ori chiar și congelatoarele care oferă compartimente și nu coșuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko HS210520, ladă frigorifică compactă și ieftină

Lăzile frigorifice sunt cele mai bune alegeți când vine vorba de congelare, dar pentru o sortarea mai bună, congelatoarele oferă compartimente. Există diferențe între cele două tipuri de aparate frigorifice, unele pot fi avantaje iar altele dezavantaje. Alegerea corectă ține de buget, spațiu, utilitate și altele. E normal să aibă clasa A+ că doar e un aparat frigorific nou. Volumul net al congelatorului e de 104 litri și e cel real. Consum energetic pe an e de 173 kWh care e conform cu volumul aparatului. Cu cât e mai mare aparatul cu atât consumă mai mult, totuși cele cu NoFrost, de exemplu, consumă puțină energie.

Pe partea de design nu sunt multe de spus: finisaj pe alb, capac orizontal cu deschidere verticală, un coș la interior. La capitolul siguranță oferă sistem antibacterian, care după părerea mea ar trebuie să fie prezent pe mai toate aparatele.

Plusuri: e la promoție, arată bine, ușor de folosit, fiabilă și compactă.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko HS210520 poate fi o soluție pentru cei care vor un plus de volum pentru congelarea alimentelor deoarece congelatorul combinei ori frigiderului nu mai face față ori e prea mic. Nu e nevoie să o țineți în priză cât nu o folosiți dar e indicat să o curățați după ce nu o mai folosiți. Lăzile foarte mari au funcții multe, performanțe mari și poate un sistem de răcire No Frost (reduce gheața și alimentele sunt proaspete o perioadă mai lungă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu