≡ Meniu

Beko HS221520, ladă 205 litri

Beko HS221520 e o ladă frigorifică despre care putem spune că se adresează celora care au un magazin ori mulți porci și vor să păstreze carnea la rece. Vine cu un volum de 205 litri, iar clasa de eficiență energetică e A+… lucru care ne spune că e un aparat eficient energetic.
O ladă precum aceasta poate fi utilizată acasă ori în scopuri comerciale (la un magazin ABC, de exemplu).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, pe acești bani noi primind o alternativă la un congelator care are un volum net de 205 litri (cel brut fiind de 215 litri). Consumul de curent nu e unul mare deoarece aparatul are un consum energetic de 224 kWh/an.

Beko HS221520, ladă 205 litri

E superioară altor aparate datorită faptului că poate congela undeva la 12 kilograme la 24 de ore.
Dimensiunile nu sunt exagerate deoarece înălțimea e de 91cm, iar lățimea e de 75 cm.
O să vă întrebați dacă are sistem de protecție atunci când se ia curentul, iar răspunsul ar fi că acest model are o autonomie de 36 de ore așa încât alimentele să nu se păstreze.
Fiind un aparat cu o capabilitate de congelare foarte mare cred că vă faceți griji legate de zgomot, dar trebuie să vă liniștesc deoarece are doar 42 decibeli.

Avantajele acestui aparat sunt prețul nu prea mare, că arată bine, că are o capacitate mare, consumul mic de curent și că vine de la un brand premium… în comparație cu Arctic.
Dezavantaje nu sunt deoarece aparatul e unul care are niște funcții specifice și un punct țintă de aceea funcțiile sunt similare cu cele ale altor lăzi frigo.

Deci, dacă ai tăiat porcii și nu ai unde să pui la păstrare multă carne atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea.
Probabil că aveți reticențe legate de produs întrucât nu cunoașteți brandul. Brandul e deținut de aceeași turci care dețin și Arctic cu mare diferență că Arctic e vândut în Balcani pe când Beko în întreaga Europă. Deci, vă dați seama că sunt diferențe de calitate din moment ce au curajul să vândă produse Beko în UK, Spania și alte țări vestice care sunt mult mai dezvoltate decât țările din Europa de Est.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu