≡ Meniu

Beko HSA32520, ladă voluminoasă și ieftină

Lada frigorifică Beko HSA32520 e una dintre multele modele aflate pe piață și în acest buget nu veți primi un model prea avansat dar nici nu sunt prea multe dotări ori tehnologii pe astfel de aparate. Alternative sunt destule după cum ziceam însă unele pot oferi No Frost dar la un volum mai mic. Deci fie alegeți un model mare fără No Frost, fie unul mic cu acea tehnologie.

Acel sistem de răcire e tot mai prezent și poate la un moment dat o să fie standard. La ora actuală e prezent sub diferite denumiri (depinde cum alege producătorul) la modelele mai scumpe. El reduce gheața din aparatele frigorifice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko HSA32520, ladă voluminoasă și ieftină

Clasa de eficiență energetică e A+ și asta presupune că are un consum corespunzător pentru generația actuală. Cu siguranță, aparatele de anul viitor vor consuma și mai puțină energie însă nu cu mult mai puțină. Volumul net e cel care ne interesează și e de 298 litri la acesta. Când discutăm despre consum energetic trebuie să ținem cont și de mărimea aparatului. Astfel, că un consum anual de 272 kWh/an mi se pare destul de acceptabil pentru un volum net de 298 litri.

Designul e destul de simplu și plăcut: finisaj pe alb, mâner orizontal cu deschidere verticală, panoul de control cu indicatori și buton de pornire. Pe partea de funcții și siguranță prezintă: sistem antibacterian, yală, 2 coșuri interioare și altele.

Plusuri: sistem antibacterian, încuietoare (ideal pentru cei care au copii neastâmpărați), design simplu, fiabilitate, consum redus și ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Beko HSA32520 e un aparat nou de aceea e și eficient din punct de vedere energetic. Poate că nu se compară cu un congelator datorită formei însă acesta oferă mai mult spațiu intern dacă discutăm de același buget. Un congelator clasic (care nu e incorporat), are o formă verticală pentru a ocupa puțin spațiu, însă are mai puțin volum deoarece sunt multe compartimente (pentru sortare mai bună a alimentelor). Poate fi de folos pentru cei care nu vor s-și schimbe frigiderul ori combina, ci vor doar mai multă capacitate de congelare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu