≡ Meniu

Beko HTV8733XS0, mașină de spălat cu uscător integrat

Beko HTV8733XS0 e un electrocasnic 2 în 1 deoarece e mașină de spălat cu uscător incorporat așa încât hainele să fie spălate rapid și să fie uscate la fel de rapid. Întrucât e un model cu o capacitate de 8 kilograme putem spune că e un aparat destinat unei familii ceva mai mari. Beko, ca brand e unul ok întrucât are produse de calitate disponibile la un cost de achiziție ok.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care arată excelent și care nu ocupă prea mult loc.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model, adică are puține butoane, iar ecranul e unul LED pe care sunt afișate diferite informații legate de spălare.

Beko HTV8733XS0, mașină de spălat cu uscător integrat

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o capacitate mare de 8 kilograme, cu 1400 rotații pe minut și cu un consum redus de curent deoarece are clasa A de eficiență energetică.
Vine cu 16 programe printre care trebuie menționat cel rapid de 14 minute care vă va ajuta să spălați o cantitate redusă de rufe ori haine care nu sunt prea murdare.
Nu e un aparat zgomotos deoarece e un aparat cu un nivel de zgomot de 57 decibeli la spălare, iar la centrifugare are 77 decibeli.

Pentru achiziție acestui model ar fi motive precum costul mic de achiziție, că vine de la un brand premium, aspectul plăcut și fiabilitatea.
Nu pot spune că ar fi ceva contra achiziției acestui model. Dacă vă uitați aici atunci vedeți vedea că prețul e unul corect.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să nu ocupe prea mult loc și care să poată face mai multe lucruri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Prin mai multe lucruri mă refer la spălare, uscare, spălare de diferite țesături.
În cazul în care nu știți prea multe despre acest brand atunci trebuie spus că e unul care aparține de cei care dețin Arctic, iar diferența dintre aceste două branduri e că Beko e comercializat la nivel european, iar Arctic e vândut mai mult în Balcani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu