≡ Meniu

Beko OIC22102X, cuptor la pachet promo

Beko OIC22102X e un cuptor incorporabil care poate fi luat la un preț destul de bun. Și mă refer la faptul că poate fi luat la un pachet promo – cu plită incorporabilă. Plitele pe gaz oferă un randament bun însă e nevoie de acea alimentare cu gaz (deci e necesară o butelie cu gaz). Dacă nu vă place plita recomandată, atunci puteți alege alta și cuptorul poate fi achiziționat și separat. Dacă alegeți un astfel de pachet, puteți economisi cam 200 de lei. Dacă vreți și mai multă eleganță, atunci trebuie să scoateți mult mai mulți bani din buzunare.

Alternative pot fi alte astfel de promoții ori acest cuptor împreună cu o plită electrică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko OIC22102X, cuptor la pachet promo

Cuptoarele electrice sunt destul de populare deoarece sistemul de încălzire e mai eficient decât la cele pe gaz. Capacitatea cuptorului e de 67 litri care e puțin mai mult decât media. Clasa de eficiență energetică e A și cam așa e la toate. Nu are mare importanță clasa ci puterea sa deoarece e un aparat care trebuie să ofere rezultate bune și nu-l veți folosi în continuu, precum un frigorific, de exemplu. E evident că are control mecanic, timer, grill, rotisor și 4 funcții. Funcțiile și programele disponibile: iluminare interioară, încălzire inferioară, gătire convențională, ventilator și altele.

Sunt incluse tava de gătit emailată și raftul de sârmă. Oricum, voi puteți lua tăvi de gătit ulterior și cele incluse nu trebuie să le folosiți neapărat. Există și ghidaje telescopice la unele cuptoare care vă ușurează munca. E recomandat să țineți cont de dimensiunile nișei însă sunt cam aceleași la ca restul. Spun asta deoarece are o capacitate medie și nu oferă specificații speciale suplimentare. Pe partea de design, finisajul pe inox îi dă un plus de eleganță și e în combinație cu un finisaj negru.

Plusuri: preț atractiv, capacitate mare, încălzire electrică eficientă, rotisor și design elegant.
Minusuri: nu are control electronic.

Chiar dacă Beko OIC22102X nu are control electronic tot are funcțiile și programele elementare. Cuptoarele mai dotate sunt mai scumpe, adică prețul e justificat și voi trebuie să aveți un buget generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu