≡ Meniu

Beko OIE25502X, cuptor 65 litri

Beko OIE25502X e un cuptor multifuncțional care se adresează celora în căutarea unui aparat incorporabil care să fie electric. Capacitatea sa de 65 litri îl face bun pentru uz casnic, dar și în scopuri profesionale.
Nu trebuie să vă sperie faptul că e electric deoarece are clasa de eficiență A, iar asta se traduce printr-un consum mic de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic cu control electronic, ecran LCD și de culoare inox. Producătorul zice despre aparat că e unul din inox, iar eu nu am să-i contrazic.

Beko OIE25502X, cuptor 65 litri

Cu ajutorul cuptorului Beko o să puteți prepara eficient și rapid diferite tipuri de mâncăruri. Avantajele principale ale unui cuptor electric față de un cuptor pe gaz ar fi că nu au arderi de gaze (care nu sunt sănătoase) și că se realizează o coacere uniformă (la aparatele pe gaz dacă gazul e rece atunci coacerea nu e uniformă, același lucru fiind valabil și legat de presiune).
Are funcție Booster, funcție care presupune o încălzire rapidă a cuptorului. Vine și cu o funcție de menținere la cald care e utilă pentru ca prăjitura să rămână mai mult timp caldă.
Accesoriile care vin cu cuptorul acesta sunt unele normale, mai exact tăvi.

Pro achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut (se integrează în orice bucătărie), că are un număr mare de funcții utile, că nu costă mult și că e produs de un brand premium.
Probabil că singurul minus ar fi că nu are o eficiență energetică mai bună. Oricum, nu stă prost nici acum.

Concluzia mea legată de acest aparat e că e bun pentru cineva care vrea o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie Oliver.
Dacă nu cunoști prea multe despre brand atunci trebuie să-ți spun că e unul comercializat la nivel de Europa, fiind deținut de aceeași turci care dețin și brandul Arctic, brand comercializat în Balcani.
În cazul în care nu v-ați decis legat de o plită atunci recomand modelul Whirlpool ACM802 deoarece e una pe inducție, lucru care presupune o eficiență mult sporită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu