≡ Meniu

Beko OIM24500SW, cuptor foarte elegant pe alb

Cuptorul Beko OIM24500SW e un din segmentul superior și nu poate fi comparat cu unul oarecare și e evident din preț dar și din aspectul său. Poate că nu e cea mai ieftină alegere, dar e o alegere pentru termen lung. Bineînțeles, există cuptoarele de ultimă generație care pot costă chiar și dublu, dar nu văd sensul dacă îl folosiți acasă. Plita din pachetul promo e una pe gaz dar cu suprafață lucioasă, iar fiecare arzător are propriul grătar.

Alternativele sunt cuptoarele de la acest brand sau chiar de la altul dacă vreți ceva diferit și care să arate altfel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko OIM24500SW, cuptor foarte elegant pe alb

E un model electric și cam așa e la mai toate cuptoarele noi. Cu alte cuvinte, nu se mai produc variante pe gaz. Cuptorul are o capacitate de 65 litri, clasa energetică A-20%, control electronic, afișaj cu LED, timer și 12 funcții.

La capitolele funcții și programe sunt următoarele: autocurățare catalitică, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, decongelare, încălzire inferioară, menținere cald și treapta de pizza. Deci puteți găti cam orice și dacă vi se pare nu corespunde cerințelor, alegeți un model mai scump. În general, modelele mai scumpe sunt și mai dotare iar prețurile sunt justificate.

Alte funcții sunt următoarele: gătire 3D, Booster și coacere lentă. Accesoriile incluse sunt: tava de coacere, tava adâncă, raft sârmă și tava pentru copt. Dimensiunile sale sunt generoase dar nu sunt cele ale nișei. Nișei e zona ca trebuie decupară ori făcută pentru acest cuptor.

Plusuri: are destule accesorii incluse, design modern pe alb, multe funcții din care să puteți alege, capacitate mare de gătire și e la pachet promo alături de o plită elegantă.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko OIM24500SW e o alegere pe alb care merită încercată în special că are un panoul de control așa de bine realizat. Poate că nu aveți nevoie de acea plită dar e bine să luați una care se potrivește cu cuptor sau restul aparatelor. Dacă nu ați luat restul aparatelor, vă recomand să optați tot pentru culoarea albă sau chiar neagră (albul arată bine în contrast cu negrul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu