≡ Meniu

Beko RCNA340E20X, combină frigorifică cu iluminare LED și NoFrost

Beko RCNA340E20X e o combină ceva mai specială decât restul deoarece are clasa A+, protecție antibacteriană, funcție ionizare IonGuard, avertizare ușă deschisă Buzzer, control digital, No Frost și funcție anti-mirosuri la un preț foarte bun. Deci veți beneficia de multe dotări și funcții care sunt foarte importante. Spațiul interior e generos și se vede din poza care am pus-o că se pot pune destul de multe iar congelatorul are trei compartimente mari, dar cel de jos e și mai mare (ideal pentru pungi de alimente mai mari ori chiar înghețată).

Această combină are un preț atractiv și nu orice brand oferă atâtea la un preț așa bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA340E20X, combină frigorifică cu iluminare LED și NoFrost

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune: volum net total de 302 litri și clasa energetică A+. Consumul anual de energie se situează undeva la 304
kWh și e redus pentru un astfel de aparat. Frigiderul are multe rafturi care nu sunt din sârmă ci din sticlă. Congelatorul în partea de jos, deci nu e ca și la frigiderele clasice. La frigiderele, congelatorul e cu rafturi și deci nu e împărțit pe compartimente (chiar și performanțele sunt inferioare).

E bine că acel congelator are un compartiment mai mare pentru pungile mai mari cu alimente. Pe partea de design are: finisaj pe inox, deschidere standard spre dreapta, mânere orizontale integrate, iluminare cu LED și altele. Funcțiile de super răcire și super congelare sunt și ele prezente la frigider, respectiv congelator. Accesoriile sale sunt următoarele: suport pentru ouă și tava pentru gheață. Combinele sunt mari dar nu sunt la fel de late ca și frigiderele, dar sunt mult mai înalte. Deci dacă nu aveți o bucătărie mare, o combine e o alegere mai bună.

Plusuri: toate funcțiile și tehnologiile speciale, interior iluminat cu LED, congelator decent, volum mare la interior și designul pe inox.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNA340E20X e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase și care concurează cu multe modele de la alte branduri. Nu orice brand oferă astfel de combine și la prețuri atât de avantajoase. De aceea și recomand acest model care nu prea are minusuri.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dragos

    Buna seara,
    In specificatiile tehnice nu se mentioneaza cum se face racirea frigiderului si a congelatorului.Va rog sa-mi raspundeti daca este conventionala sau pe aer.
    Multumesc.

Lasă un comentariu