Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA340E20XP, model 302 litri din inox antiamprentă

Beko RCNA340E20XP e o combină cu multiple funcții utile care o integrează în clasa premium. Aș aminti funcții precum No Frost, ionizare și Buzzer.
Un aparat precum acesta se adresează celora interesați de un frigorific cu o capacitate mare și cu multe facilități care să facă viața mai ușoară.
În ziua de azi când taxele sunt mari e bine să alegem aparate electrocasnice cu un consum mic de curent, iar acesta are clasa A+, lucru care înseamnă un consum de 304 kwh/an.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi și pot spune că e unul corect având în vedere că are răcire fără producere de gheață prin intermediul NeoFrost (acesta e o alternativă îmbunătățită la NoFrost deoarece are Active Dual Cooling integrat, adică sisteme separate de răcire pentru frigider și congelator).

Beko RCNA340E20XP, model 302 litri din inox antiamprentă

Volumul net al combinei e de 302 litri, lucru care facilitează depozitarea unei cantități considerabile de alimente.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi și 3 sporturi la ușă, iar congelatorul are 3 compartimente cu congelare de 5 kilograme la 24 de ore. Ambele părți ale aparatului sunt unele cu No Frost, și în acest fel o să aveți parte de zero stres când vine vorba de dezghețare.
Anul trecut aparate precum acesta costau mult mai mult deoarece No Frost era ceva relativ nou și puține aparate aveau așa ceva. Acum mai toate sunt dotate cu caracteristica aceasta care face întreținerea mai ușoară.
Funcția de ionizare IonGuard e una care facilitează distrugerea bacteriilor, iar în acest fel aerul e purificat.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut (argintiu), multitudinea de funcții și că are diferite lucruri care opresc mirosurile să se producă (filtru, garnitură etc). Nivelul de zgomot e și el un avantaj deoarece e foarte mic de 43 decibeli, iar în acest fel nu o să fiți deranjați noaptea ori atunci când doriți să vă odihniți.

Deci, dacă vrei o combină cu spațiu generos și care să nu fie complicat de întreținut atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nici nu se poate spune că e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 43 decibeli care facilitează un somn odihnitor (există aparate frigorifice care te trezesc noaptea prin zgomotele care le fac).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu