Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA340K20W, combină de numai 175 cm

Combina frigorifică e superioară unui frigider la anumite capitole, iar Beko RCNA340K20W e un bun exemplu că nu are sens să alegeți un frigider clasic. E bine să aveți un congelator spațios deoarece niciodată nu veți ști când veți avea mai multe alimente care trebuiesc congelate. Deci un plus de spațiu de depozitare e bine-venit, și același lucru pot spune despre spațiul oferit de frigiderul său. Bineînțeles, nu are chiar 205 litri pentru că are și compartimentul pentru legume/fructe, iar altele au chiar două astfel de compartimente ori unul suplimentar pentru carne.

Alimentele sunt mai gustoase dacă sunt proaspete ori bine conservate de congelator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA340K20W, combină de numai 175 cm

Un congelator de 97 litri poate fi de ajuns cam pentru oricine deoarece e generos, adică sunt 3 compartimente mari pentru pungi sau cutii mari de alimente. Acesta e și performant însă nu putem avea pretenții mari în acest buget. O capacitate de congelare de 5 kg e de ajuns pentru acesta dar pot exista combine cu congelatoare de 2 ori mai performante (acele combine pot costa chiar și dublu). Finisajul pe alb e plăcut și poate că se asortează cu restul aparatelor sau poate cu mobilierul ori nuanțele bucătăriei.

Pe partea de siguranță și funcții are următoarele: filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian și sistem NeoFrost. Acest sistem e prezent ca la toată generația nouă de aparate frigorifice și e cam același lucru cu No Frost, doar că are o altă denumire. Eficiența energetică e foarte bună la mai toate aparatele noi de la branduri cunoscute, doar că la variantele mai mari, consumul e și mai mic (dacă îl raportăm la volum).

 

Plusuri: are tehnologie de iluminare LED, spațioasă, elegantă, fiabilă etc.
Minusuri: nu sunt.

Această combină frigorifică Beko RCNA340K20W impresionează prin performanțe, dotări și design. Pentru cei care nu și-au făcut o idee despre ele și poate că din poza de sus nu pare a fi atât de alb, am pus prezentarea video de mai jos. Veți găsi chiar și prezentări video cu acea tehnologie de răcire și veți observa că oferă numai avantaje.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu