≡ Meniu

Beko RCNA365E20DZX, combină mică și dotată

Combina frigorifică Beko RCNA365E20DZX e cea mai mică variantă din noua generație și nu aș vedea de ce ați căuta una și mai mică deoarece nu sunt multe rafturi la frigider. Interiorul arată la fel de bine ca și exteriorul, iar designul simplu e la modă deoarece e și elegant. Nu aș recomanda aparate de culoare albă ci mai degrabă pe argintiu/inox. Cele cu finisaj antiamprentă sunt mai apreciate deoarece întreținerea lor e mai ușoară. Controlul electronic e evident că e prezent pe ușa frigiderului și puteți regla temperatura ușor din exterior. De asemenea, dozatorul poate fi util dacă vă palce să beți apă rece, dar mulți îl vor doar pentru că arată mai bine aparatul.

Nu e nevoie de un buget mare deoarece nu mi se pare scump și e la promoție pentru o anumită perioadă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA365E20DZX, combină mică și dotată

Volumul total de 306 litri e împărțit astfel: 209 litri la frigider și 97 litri la congelator. În general, congelatoarele incorporate nu sunt foarte mari ci au un volum sub 100 de litri, chiar și la variantele mari. Doar side by side-urile impresionează la capitolul volum dar e vorba de o altă categorie de aparate dar și alt segment.

La capitolele siguranță și funcții, combina e la fel de bine dotată ca restul, motiv pentru care nu am ce să-i reproșez și sistemul antibacterian e foarte important.

Cele două compartimente de la frigider sunt ideale pentru fructe, legume și carne, deoarece are dotări speciale interesante: compartiment EverFresh+, compartiment 0°C, funcție ionizare IonGuard. Sunt aceleași accesorii ca la restul combinelor și sunt cele clasice, la care se adaugă un suport special pentru sticle.

Plusuri: destul de compactă pentru un volum așa de mare, design plăcut, tehnologii noi, compartiment special pentru legume/fructe.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNA365E20DZX e varianta mai accesibilă a noii generații de combine și dacă nu vă place puteți lua una puțin mai scumpă cu ceva mai mult spațiu la interior. Designul și dotările sunt aceleași, că doar e vorba de aceeași serie. Deci le puteți confunda ușor, doar mărimea e diferența majoră. Dacă aveți posibilitatea, alegeți varianta cât mai mare deoarece frigiderul are două compartimente dar depinde și cum vreți să-l folosiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu