Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA365E20DZXP, model cu NeoFrost și clasa A+

Beko RCNA365E20DZXP e un model premium dotat cu No Frost și cu multe facilități utile. Brandul Beko e unul care comercializează aparatură electrocasnică pe întregul continent și de aici putem trage concluzia (de început) că facem o alegere bună cu orice aparat de la ei.
Vine cu dispenser de apă, un lucru fără de care mulți nu pot trăi întrucât le place să bea apă cât mai rece.

E un model de buget (cum ar zice englezul) întrucât nu costă mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Puteți vedea că arată excelent și culoarea e una care denotă un aparat premium.

Beko RCNA365E20DZXP, model cu NeoFrost și clasa A+

Avantaje

Vine cu No Frost, iar la Beko îi zice NeoFrost întrucât include ceea ce am menționat anterior precum și Active Dual Cooling. În acest fel avem cele mai bune condiții pentru păstrat la rece.
Aerul din interior e unul curat deoarece are filtru anti-mirosuri și funcție de ionizare. Filtrul e unul din carbon și elimină orice miros neplăcut.
Dacă uitați să închideți ușa și aceasta rămâne deschisă mai mult de 1 minut atunci funcția Buzzer o să vă avertizeze sonor.
Consumul de curent e unul redus întrucât are clasa A+ -24%. Acest lucru presupune că e cu 24 procente mai eficient decât un model similar cu clasa A+.
Materialul din care e confecționat e unul ok, iar vopseaua e una inox anti-amprentă.
Uitându-te la aparat expus ai credea că ușile nu sunt reversibile, dar aici greșim. Conform producătorului ușile acestui aparat sunt reversibile așa că poate fi poziționat oriunde.
Până în luna a opta a lui 2017 acest frigorific are 5 ani garanție. Deci, beneficiați de un aparat de îndelungă folosință garantat pe mulți ani.
Partea de congelator e una cu o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 ore. Iar, congelatorul e unul cu 3 compartimente.
Frigiderul e unul cu 3 rafturi, 4 suporturi la ușă și un compartiment pentru fructe și legume.

Dezavantaje

Nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Oarecum, Active Dual Cooling poate fi considerată o alternativă.
Mânerele nu sunt unele integrate, dar acesta e unul dintre neajunsurile ușilor reversibile… sau al unor uși reversibile.

Concluzie

Dacă ești interesat în a achiziționa un produs de calitate atunci modelul RCNA365E20DZXP de la Beko ar fi pentru tine. Beko e un brand internațional deținut de turci, aceeași care dețin și Arctic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu