Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA365E20ZX, combină elegantă, performantă și accesibilă

Combina frigorifică Beko RCNA365E20ZX e una dintre cele mai bune variante de pe piață și care merită încercată deoarece nu duce lipsă de nimic în acest preț. Nu o spun doar eu ci și mulți posesori al acestui model care nu a apărut chiar de mult timp pe piață. Acesta poate fi pusă în locul vechiului model deoarece nu e cu mult mai mare.

Dacă vi se pare că e prea scump atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre variantele cu puține dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA365E20ZX, combină elegantă, performantă și accesibilă

Volumul net al acestui aparat frigorific e de 309 litri, deci poate fi un model din segmentul mijlociu. Împărțirea acestui volum e ca și la restul , adică frigiderul e de două ori mai mare decât congelatorul, doar că că nu aveți chiar așa de mult spațiu pentru că are și compartimentele pentru legume și fructe.

Congelatorul său e unul cu trei compartimente iar cel de jos e și cel mai mare. Performanțele sale sunt date de capacitatea de congelare care e de 5 kg, iar tehnologia de răcire NeoFrost face ca un congelator să se dezghețe automat. Designul acestui model e unul pe inox cu antiamprentă, două uși reversibile (deschidere standard spre dreapta), mânere integrate, iluminare interioară LED.

Pe partea de funcții, combina are destul de multe: super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor și sistem antibacterian. Ca și dotări mai speciale, combina are următoarele: sistem de răcire NeoFrost, compartiment EverFresh+, compartiment 0°C și funcție ionizare numită IonGuard. Acestea nu sunt prezente doar pe acest model ci și pe altele din noua generație.

Plusuri: are suport pentru sticle, control electronic, design plăcut cu finisaj antiamprentă, interior bine iluminat, consum mic de energie.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNA365E20ZX e un exemplu foarte bun că acest model e unul destul de reușit și nu trebuie să fie foarte scump precum altele. Am pus prezentarea de mai jos pentru a vă face o idee despre tehnologia de răcire care e prezentă pe tot mai multe aparate de la acest brand, iar la alte branduri are un nume diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu