Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA365K20ZX, combină cu inox antiamprentă

Combina frigorifică Beko RCNA365K20ZX e una care face parte din categoria premium deoarece are caracteristici speciale ca: NeoFrost, finisaj antiamprentă, compartiment EverFresh+, filtru anti-mirosuri, Buzzer și garnitură antibacteriană. Sunt suficient de multe combine similare de la acest brand, doar că nu toate au același volum. Deci, acesta poate fi principala deosebire între cele mai noi modele, iar cele din generațiile trecute nu sunt la fel de elegante. E destul de ușor să diferențiați un model mai vechi de unul nou, iar cele cu mânerele integrate au și uși reversibile (puteți să alegeți cum să deschideți ușile).

Astfel de combine sunt variante din segmentul mijlociu pentru că nu au un volum chiar atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA365K20ZX, combină cu inox antiamprentă

Volumul total e de 309 litri care e împărțit destul de bine pentru ambele compartimente, adică are un congelator de 97 litri și un frigider de 212 litri. Din câte am observat congelatorul are o treime din volumul total. Consumul de energie e de 331 kWh care e corespunzător pentru un volum atât de generos, iar clasa de eficiență energetică e A+.

Congelatorul putea fi mai performant, în sensul că nu are o capacitate de congelare foarte mare dar poate fi de ajuns. Interiorul mi se pare destul de spațios chiar dacă frigiderul are 2 compartimente pentru fructe/legume și brânzeturi. Pe partea de funcții și siguranță, modelul de mai sus are următoarele: super-congelare, filtru împotriva mirosurilor și sistem antibacterian. Accesoriile sale sunt prezente și la alte combine, adică nu sunt atât de speciale și sunt următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Multe sticle mai mici pot fi puse pe suporturile de pe ușa frigiderului, chiar și borcane cu diverse alimente.

Plusuri: arată destul de bine, toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, consum mic de energie etc.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNA365K20ZX e un aparat electrocasnic mare care, totuși, nu ocupă foarte mult spațiu deoarece are o lățime mică. Frigiderele cu volum similar sunt ceva mai late pentru că nu sunt foarte înalte iar congelatorul e poziționat în partea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu