≡ Meniu

Beko RCNA400E20ZGB, combină cu finisaj negru lucios

Combina frigorifică Beko RCNA400E20ZGB e una de ultimă generație și se observă din poza de jos. Nu orice combină are panou din sticlă neagră și există modele complet negre. Prețurile sunt mai mari la modelele care au o culoare mai specială (diferită de gri, alb, argintiu). Acest brand oferă multe tipuri de aparate frigorifice și e recomandat să optați pentru un model cât mai nou deoarece e mai eficient. Fiecare brand oferă modele premium pentru fani deoarece cererea există și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Nu sunt multe combine pe astfel de culori și în special cu partea din față pe sticlă neagră. E vorba de un finisaj premium care poate afecta prețul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA400E20ZGB, combină cu finisaj negru lucios

Combina aceasta are un volum total de 347 litri, iar congelatorul are 97 de litri. Proporția e ceva mai mare pentru congelator decât în cazul frigiderelor clasice. Consumul de energie e mic deoarece sistemul de răcire e superior altor variante de aceea are și o clasă energetică A+. Frigiderul său are 3 rafturi din sticlă, suporturi pe ușă pentru diverse iar în partea de jos e compartimentul pentru fructe sau legume. Recomand ca alimentele să fie cât mai proaspete când le consumați și nu congelate deoarece își pierd din proprietăți.

Congelatorul acestui aparat e unul cu capacitate de 5 kg la 24 de ore, deci poate congela cam ca și majoritatea congelatoarelor de pe piață. Pe partea de funcții și siguranță are:super răcire, super congelare, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, sistem de răcire NeoFrost și funcția de ionizare IonGuard. Compartimentele speciale sunt două: cel de EverFresh+ și 0°C.

Plusuri: sistem NeoFrost, volum mare, design modern, fiabilitate ridicată, suport pentru sticle și consum redus.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko RCNA400E20ZGB nu poate fi un model prea accesibil și oferă destul de multe în acest buget. Are multe caracteristici speciale și le-am enumerat mai sus și cred că vă sunt de folos. Acest finisaj lucios pe negru e prezent doar pe ușile aparatului, iar restul e pe gri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu