≡ Meniu

Beko RCNA400E20ZGR, combină cu sticlă roșie

Combina frigorifică Beko RCNA400E20ZGR e una dintre puținele variante cu finisaj pe roșu de pe piață și nu e unul oarecare, ci unul cu sticlă. E foarte importantă culoarea atunci când vreți să se asorteze cu restul bucătăriei ori doar cu mobilierul. Această alegere se face și în funcție de buget dar nu cred că mai are mare importanță atunci când vreți un model performant pe o anumită culoare. Acest brand oferă multe variante interesante și trebuie să știți că e vorba de generația nouă, care e mult mai eficientă.

E ușor să deosebiți un model mai vechi de unul nou, elegant și mai eficient. Merită să-l alegeți deoarece are un preț atractiv (e la promoție). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA400E20ZGR, combină cu sticlă roșie

Congelatorul mi se pare suficient de bun chiar și cu acea capacitate de congelare de 5 kg, pentru că nu e nevoie de mai mult. Combinele cu congelatoare mai performante, costă ceva mai mult și poate că nu vă este de folos. La interior veți observa un număr mare de rafturi din sticlă, suport pentru sticle, compartimente și suporturi. Toate acestea sunt prezente pentru a putea alimentele preferate unde le este locul.

Pe partea de funcții și tehnologii, combina se prezintă astfel: super-răcire, super-congelare, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, NeoFrost, compartiment special EverFresh+ și compartiment 0°C. Ca și accesorii, combina vine cu următoarele: suport pentru ouă și suport pentru sticle. Anumite accesorii pot fi luate și ulterior, cum ar fi tava pentru gheață sau suportul pentru ouă. Dacă o combină nu are acel suport pentru sticle, atunci trebuie să vă folosiți de suporturile de pe ușa frigiderului, însă greutatea e limitată (nu recomand sticle mari).

Plusuri: are un spațiu generos la interior, arată destul de bine, sistem de răcire NeoFrost, compartimente speciale etc.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNA400E20ZGR e un aparat frigorific mare și cu multe caracteristici speciale, motiv pentru care nu poate fi prea accesibil. Nu găsesc motive pentru a nu vi-l recomanda și nu sunt multe combine ca și aceasta, adică pe această culoare. Oricum, nu e în totalitate pe roșu, ci doar panoul frontal e pe acea culoare interesantă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu