≡ Meniu

Beko RCNA400E20ZX, model Neo Frost pe inox

Beko RCNA400E20ZX e un model de combină frigorifică al anului 2015 care vine cu un volum net de 354 litri și cu clasa A+ de eficiență energetică. Dar, nu acestea ar fi lucrurile cele mai importante, ci faptul că are No Frost în varianta Beko, adică Neo Frost.
Cred că v-ați dat seama că e vorba despre un aparat mare după volum, iar din această cauză înălțimea sa e de 201cm. Menționez acest lucru deoarece nu știu unde o să depozitați aparatul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Eu zic că-și merită banii întrucât poți pune la păstrare multe alimente, iar eficiența energetică e ok. Are clasa A+ în condițiile în care are un consum de 346 kWh pe an.

Beko RCNA400E20ZX, model Neo Frost pe inox

Caracteristicile cele mai importante ale aparatului le-am menționat în rândurile de mai sus. Cele mai importante lucruri care ar trebui trecute în revistă sunt volumul net de 354 l, autonomia de funcționare de 20 ore și sistemul de răcire Neo Frost.
Vine și cu numeroase funcții cum ar fi cea de super congelare, super răcire și filtrul împotriva mirosurilor. Pe lângă acest filtru are și sistem antibacterian care are rol de menținere a alimentelor în condiții optime mai mult timp.
Nu e un aparat zgomotos, având în vedere faptul că e mare. Nivelul de zgomot e de 43 decibeli. 😉

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, costul de achiziție mic, eficiența energetică (cât și cea de păstrare a alimentelor la rece) și că vine de la un brand bun.
Contra ar fi că nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

Deci, dacă vrei un aparat frigo care să-ți țină alimentele la rece mult timp atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că o să găsești alternative la acest model, dar niciunul nu se va compara cu acesta. Dacă nu știți nimic despre brand atunci trebuie să vă spun că Beko e un brand internațional care e deținut de aceeași care dețin și Arctic, cu singura diferență că Beko vinde aparatură premium la nivel de Europa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu