≡ Meniu

Beko RCNA400E21DZW, combină albă cu control electronic

Combina frigorifică Beko RCNA400E21DZW e un model destul de reușit și care merită încercat deoarece oferă destul de multe caracteristici speciale și nu orice model oferă toate aceste dotări. Modelul are un aspect elegant chiar dacă e pe alb acest model și controlul electronic iasă ceva mai bine în evidență. Controlul digital e ceva mai deosebit decât cel mecanic pentru că oferă câteva funcții în plus și alegerea temperaturii e mult mai simplu. Datorită prețului foarte bun, e una dintre cele mai apreciate modele și cred că o să vă placă acest model.

Nu sunt prea multe prezentări video cu acest model sau cu unul similar deoarece e vorba de noua generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA400E21DZW, combină albă cu control electronic

Volumul total al cestui aparat frigorific e de 344 litri, iar frigiderul are 247 litri, deci veți avea suficient spațiu pe rafturi pentru alimente proaspete. Nu are un consum prea mare de energie deoarece are tehnologie NeoFrost și doar combine cu congelator mai mare consumă mult. E prezent un compartiment pentru fructe și legume (EverFresh+) iar acesta e o dotare standard, doar că unele pot avea și un compartiment pentru carne (compartimentul 0°C). Alimentele arată ceva mai bine cu o iluminare LED deoarece lumina e mai bună. La capitolele funcții și siguranță, acest model are super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian.

Accesoriile incluse sunt destul de utile și sunt mai multe decât la altele, dar unele pot fi luate ulterior deoarece sunt universale (tavă pentru gheață și suport pentru ouă). Poate fi pus în locul unui frigider cu o lățime atât de mică și doar înălțimea are de suferit atunci când alegeți o combină mai mare.

Plusuri: tehnologie IonGuard, suport pentru sticle, NeoFrost, dozator, control electronic, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt prea multe.

Beko RCNA400E21DZW arată destul de bine chiar și cu acele mânere verticale, doar că ușile nu sunt reversibile. Se vede din poza de sus că are un congelator mult mai mic decât frigiderul, însă datorită compartimentelor speciale nu sunt prea multe rafturi. Din prezentarea de mai jos veți vedea cam ce poate să facă acel compartiment special și cam cât e mai special acesta față de altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu