≡ Meniu

Beko RCNA400E21DZX, combină cu NeoFrost și finisaj pe inox

Beko RCNA400E21DZX e una dintre cele mai avansate modele ale acestui brand și care pare să aibă un preț destul de corect. Cu alte cuvinte, raportul preț/dotări trebuie să fie cât mai bun, deoarece fiabilitatea și eficiența nu mai pot fi puse la îndoială deoarece e vorba de un brand foarte cunoscut. Pot spune că intră în segmentul mijlociu, iar cel din segmentul superior costă mult mai mult și care concurează cu side by side-urile. Nu veți găsi combine mari fără tehnologii de ultimă generație, doar cele ieftine și mici sunt simple și accesibile.

Combinele albe nu mai sunt la modă de ceva timp și nici nu sunt prea multe pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA400E21DZX, combină cu NeoFrost și finisaj pe inox

Congelatorul nu e foarte performant dar poate fi de ajuns o capacitate de 5kg la 24 de ore. Nu sunt multe compartimente în frigider deoarece nu e o combină chiar așa de mare și poate nici nu vă veți folosi de ele. Mă refer la cele în care puteți pune anumite alimente și să le mențineți o perioadă scurtă.

Designul acestui aparat e destul de interesant și combina ar arăta mai bine dacă ați incorpora-o într-un perete ori mobilier (nu mai pare așa de mare). Pe partea de funcții și siguranță, acest aparat stă destul de bine pentru că are: super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor și sistem antibacterian.

Ca și tehnologii, combina de mai sus are următoarele: NeoFrost, compartiment special EverFresh, compartiment 0°C, funcție de ionizare IonGuard. Accesoriile nu sunt chiar șa de importante deoarece o parte din ele pot fi achiziționate ulterior deoarece sunt universale. Totuși, acesta vine cu suport pentru sticle dacă vreți să puneți apă sau sucuri la rece. Mai are și suport pentru ouă și tavă pentru gheață care sunt destul de cunoscute.

Plusuri: are dozator apă, sistem antibacterian, răcire cu NeoFrost, volum satisfăcător, aspect plăcut și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNA400E21DZX e destul de bine dotat și nu veți găsi multe combine ca și aceasta la un preț foarte atractiv. Având în vedere că e la promoție, nu văd de ce mai stați pe gânduri, iar dacă nu vă place, acest brand oferă încă vreo 2 variante similare cu prețuri diferite că doar nu sunt chiar identice la partea de dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu