Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA400E30ZS, combină cu NeoFrost și EverFresh+

Combina frigorifică Beko RCNA400E30ZS e una dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand și face parte din noua generație. Pot spune că la capitolele dotări și design concurează chiar și cu Samsung sau LG. Bineînțeles, aceștia nu sunt singurii producători de pe piață și cu modelul de mai jos nu veți da greș. Controlul electronic e vizibil deoarece e poziționat pe ușa frigiderului, dar oricum nu veți modifica prea des temperatura de la interior. Orice aparat nou ar trebui să aibă acest tip de panou sau poate chiar unul mai avansat.

Alternativele sunt modelele mai mici pentru că nu văd de ce ați alge o combină mai mare, chiar și pentru o familie numeroasă 380 de litri sunt suficienți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNA400E30ZS, combină cu NeoFrost și EverFresh+

Volumul net total e împărțit pe compartimente, astfel că frigiderul are 257 litri și congelatorul restul de 97 litri. Ambele sunt însoțite de No Frost sau NeoFrost. Denumirea acestui sistem de răcire nu e atât de importantă ci doar rolul său. Mulți posesori sunt mulțumiți de alegere și chiar nu prea ai ce să-i reproșezi. Clasa energetică e cea mai bună de pe piață – A++, și se datorează tehnologiei de răcire. Interiorul e bine iluminat, aveți destule compartimente, rafturi și suporturi pentru a putea pune orice.

Congelatorul nu are multe compartimente dar veți găsi suficient spațiu pentru a putea pune orice în el, iar conservarea va fi pe măsura așteptărilor. Arată destul de bine și poate fi confundată ușor cu modelele altor branduri. Pe partea de funcții și siguranță are următoarele: super-congelare, super-răcire, ionizare IonGuard, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, avertizare pentru ușă deschisă.

Plusuri: sistem de răcire foarte bun, consum redus de resurse, compartimente speciale utile, arată foarte bine, control digital.
Minusuri: nimic.

Nu cred că există o soluție mai bună decât Beko RCNA400E30ZS în același buget, doar că fiecare utilizator are alte preferințe. Poate că vă doriți alte compartimente, dozator ori mai mult spațiu în frigider (mai puține compartimente). În clipul de la final vă puteți face o idee despre acel compartiment numit EverFresh+.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu