≡ Meniu

Beko RCNA400E30ZW, model cu NeoFrost și culoare argintie

Beko RCNA400E30ZW este o combină a lui 2016 dotată cu No Frost pe partea de frigider și congelator. Volumul e unul mare de 354 litri, iar consumul de curent e minim mulțumită clasei de eficiență energetică A++ (pe an consumă 274 kWh).
E un aparat modern pentru cei interesați de un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente și care să consume puțin curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și vine de la un producător de top. Mai mult de atât, aparatul are o garanție de 5 ani, dar oferta e disponibili doar până în ianuarie 2017. (Detalii aici.)

Beko RCNA400E30ZW, model cu NeoFrost și culoare argintie

Pe partea de caracteristici se laudă cu un consum de curent redus, cu volumul mare și cu prezența unui afișaj LCD pe ușa aparatului (pe ușa frigiderului).
Partea de frigider are 3 rafturi, 4 suporturi pe ușă și compartiment de legume. Congelatorul are 3 compartimente care dispun de o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore.
Vizual arată bine deoarece e de culoare argintie și e simplu. Singurul lucru care iasă în evidență e acel display LCD de pe ușă, dar nu într-un sens negativ.
Nu e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 40 decibeli care e ceva mai mic ca la alte modele (altele au 43 dB).

Pro achiziția modelului acesta ar fi funcțiile de super congelare, superăcire și cele de purificare a aerului. Pentru un aer curat și fără mirosuri acest model are funcția Ion Guard și sistem antibacterian.
Contra ar fi că nu are Multiflow, dar prezența acestei caracteristici ar crește destul de mult prețul aparatului.

Deci, dacă vrei o combină încăpătoare atunci acest model ar fi recomandarea mea. Datorită înălțimii de 201cm eu zic că se va potrivi perfect în orice bucătărie/hol, dar nu strică niciodată să măsurați dinainte înălțimea încăperii unde doriți să îl puneți.
Cred că ar trebui să spun ceva și de brandul care-l produce. E vorba de Beko, un brand turcesc care deține și Arctic (da, nu mai sunt deținuți de români), iar acesta comercializează aparatură electrocasnică la nivel de continent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu