Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNA400K20DZP, combină neagră din inox antiamprentă

Beko RCNA400K20DZP e o combină frigorifică de culoare neagră care are un volum mare de 351 litri (e unul net) și diferite facilități premium care le voi menționa mai în detaliu în rândurile care urmează.
Se adresează celora în căutarea unui aparat care să arate bine în bucătărie și care să aibă No Frost.

Modelul RCNA400K20DZP de la Beko e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat foarte bun. În cazul în care doriți ceva mai mare atunci vă recomand Beko GN162420P care e un side by side tot negru, dar cu capacitate de 544 litri.

Beko RCNA400K20DZP, combină neagră din inox antiamprentă

Volumul frigiderului e de 254 litri, iar al congelatorului e de 97. Partea de frigider e una încăpătoare cu 3 rafturi și 4 suporturi la ușă. Evident că mai are compartiment pentru legume așa încât acestea să stea mai mult timp proaspete și să nu dea miros restului alimentelor. Partea de congelator e una cu 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 5 kilograme. Deci, e o capacitate suficientă pentru orice.
Are un compartiment ceva mai special numit EverFresh+, iar acesta reduce ofilirea verdețurilor.
Nu are doar No Frost, ci și Active Dual Cooling așa încât ambele părți ale combinei să fie răcite uniform.
În cazul în care se întrerupe curentul trebuie să știți că acest model e unul care va păstra alimentele în condiții optime timp de maxim 20 de ore deoarece atât e autonomia de funcționare fără curent.
O facilitate ok mi se pare dispenserul de apă, iar acesta vă va ajuta să aveți apă rece în locuri unde nu aveți un robinet sau ceva de genul.

Pro achiziția modelului acesta ar fi diferitele elemente care fac ca aparatul să fie protejat de bacterii (garnitura antibacteriană etc), că e încăpătoare, culoarea antiamprentă și costul nu prea mare.
Contra ar fi că are o înălțime cam mare, adică de 201 centimetri.

Deci, dacă vrei o combină bună li nu prea scumpă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Modele pe negru nu prea erau de la branduri de încredere, dar uite că cei de la Beko s-au decis să scoată pe piață ceva de genul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu