≡ Meniu

Beko RCNA400K20ZX, model cu Neo Frost clasa A+

Beko RCNA400K20ZX e un aparat frigorific de top pe care eu îl recomand celora interesați de o combină frigorifică spațiosă și cu un consum de curent redus.
Cred că ar fi important să precizez ce e cu acest NeoFrost, iar răspunsul meu ar fi că sunt două sisteme de răcire separate, adică unul pentru frigider și celălalt pentru congelator. Acest lucru te va ajuta la o temperatură optimă și ca mirosul să nu s transfere între compartimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în diferite situații. De exemplu, dacă se întrerupe curentul atunci aparatul va păstra la rece alimentele timp de 20 de ore.

Beko RCNA400K20ZX, model cu Neo Frost clasa A+

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o capacitate de 347 litri (împărțită în 250 litri ai frigiderului și 97 a congelatorului), compartimentarea bine realizată (frigiderul e unul cu 3 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente) și nivelul de zgomot nu prea mare. Are 43 decibeli, adică un zgomot foarte scăzut care nu te va trezi pe timp de noapte.
Designul e unul bine realizat deoarece e de culoare inox antiamprentă, iar ușile nu deranjează vizual neavând modele.
Despre funcția No Frost nu pot să zic mare lucru deoarece nu știu cum funcționează. Cert e că NeoFrost e ceva diferit… poate o să întâlniți acest sistem și la alte combine, dar sub altă denumire.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că vine cu sistem antibacterian, autonomia de funcționare mare, capacitatea de congelare mare și consumul energetic mic. Un alt lucru bun e că dacă vei cumpăra acest produs până la sfârșitul anului 2015 atunci o să beneficiezi de garanție 5 ani.
Contra nu ar fi ceva.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să nu coste prea mult atunci te sfătuiesc să alegi modelul RCNA400K20ZX.
Dacă nu cunoști mare lucru legat de brand atunci ar trebui să-ți spun că brandul e unul internațional și face aparatură premium. E deținut de aceeași care dețin Arctic (acel brand fost românesc care se vinde doar în România).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu