≡ Meniu

Beko RCNE520E20DZM, combină frigorifică pe culoarea bej

Beko RCNE520E20DZM e o combină destul de mare și spun asta deoarece are un volum net de 450 litri. Poate fi cât două frigidere mici dar consumul e ceva mai mic și trebuie ținut cont de volum. Ocupă mai mult spațiu decât o combină clasică deoarece e mai lat însă nu e așa de înalt. Deci, putem spune că se adresează mai mult persoanelor înguste. Nu are compartiment special la congelator – Big Box, iar acela e ceva mai mare dect unul clasic (poate chiar de 2 ori).

Alternativele sale sunt variantele mai ieftine deoarece mulți dintre voi poate nu doriți ceva mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNE520E20DZM, combină frigorifică pe culoarea bej

E un aparat mare deoarece are un volum peste medie și se adresează celor care nu vor un congelator mare. Volumul total e împărțit astfel: 124 litri la congelator și restule la frigider. Trebuie să recunosc că spațiul pentru frigider e generos și e mai generos decât la o combină frigorifică clasică. În general, cele cu suport pentru sticle au și un frigider mai mare. Clasa de eficiență e A+ adică are un consum corespunzător și consumul anual/zilnic trebui raportat la volumul său.

Pentru cei interesați, consumul energetic e de 403 kWh pe an. Nu e foarte mare deoarece are Neo Frost, adică o tehnologie avansată de răcire.  Are dozator special care e montat pe ușa frigiderului, rafturi din sticlă, suporturi multe, dar și compartimentele speciale de jos. Designul mi se pare destul de reușit: finisaj pe culoarea bej, dozator pe ușă, mânere orizontale integrate, interior cu LED și control electronic.

Are funcțiile și opțiunile următoare: sistem de răcire NeoFrost, compartimente speciale (EverFresh+ și 0°C), funcție ionizare IonGuard, dispozitiv gheață de tip Twist and Served. Autonomia de lucru e mare și e normal ținând cont de că e un aparat nou. Accesoriile incluse sunt următoarele: suport pentru sticle și suport pentru ouă.

Plusuri: sistem de răcire avansat, consum redus, iluminare LED, volum generos, dozator și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Beko RCNE520E20DZM e un aparat electrocasnic destul de bun și care merită încercat dacă vreți ceva performant și nu foarte ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu