≡ Meniu

Beko RCNE520E20DZX, combină premium la preț atractiv

Combina frigorifică Beko RCNE520E20DZX e una dintre cele mai mari variante de pe piață de la acest brand și nu includ side by side-urile. Cam toate modelele noii generații sunt apreciate și acest brand tindă să devină unul tot mai competitiv deoarece oferă mai multe pentru același preț sau chiar unul mai bun. Fiind o combină mare, lățimea sa e ceva mai mare decât standardul – 70 cm, deci trebuie să aveți o bucătărie mare pentru aceasta.

Alternativele sunt multe dacă vreți variante mai accesibile sau cu volum mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RCNE520E20DZX, combină premium la preț atractiv

Volumul net total e de 450 litri din care frigiderul are 326 de litri, deci aproape de trei ori mai mult decât congelatorul. Are nevoie de atât deoarece are acele compartimente speciale dar și suportul pentru sticle. Acel suport e tot mai des întâlnit pe aparatele frigorifice, poate pentru că e și cerut de clienții fideli. Personal, eu nu prefer apă sau suc atât de rece, eventual doar vara când e cald și vreau să mă răcoresc.

Congelatorul are 3 compartimente generoase iar în total are 124 litri. Poate că nu are un compartiment Big Box, dar și așa puteți pune ceva voluminos în el. Congelarea e eficientă deoarece capacitatea e de 6 kg la 24 de ore și are funcție de super-congelare.

Un control electronic oferă anumite funcții care nu sunt prezente pe un aparat frigorific cu control mecanic, și mă refer la: super-răcire, super-congelare, avertizare sonoră pentru ușă deschisă. În plus, combina e însoțită de filtru împotriva mirosurilor și sistem antibacterian. Tehnologiile sau dotările sunt un plus pentru orice aparat indiferent de ce categorie discutăm: NeoFrost, IonGuard (funcție ionizare), EverFresh+, Twist and Serve (dozator gheață) și compartiment 0°C.

Plusuri: are dotări premium la un preț competitiv, arată bine, e eficient și voluminos.
Minusuri: nu sunt.

Beko RCNE520E20DZX e un aparat destul de bun și care poate fi folosit pentru a depozita și conserva destul de multe alimente. Poate că ocupă mai mult spațiu decât predecesorul, însă oferă mai mult spațiu interior și chiar compartimentele sunt mai mari (atât la congelator cât și la frigider).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu