Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNE520K20DZX, combină 450 litri din inox antiamprentă

Beko RCNE520K20DZX este o combină de 450 litri (volum net) și cu o înălțime de 192 centimetri. Având No Frost vă dați seama că vorbim despre un aparat premium la re întreținerea e destul de simplă.
Aparatul acesta are și ceva similar Multiflow care e numit Dual Cooling, iar împreună cu NeoFrost o să asigure o păstrare excelentă a alimentelor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern de la un brand foarte bun. Aparatul arată decent, lucru care se poate vedea și din imaginea de alături.

Beko RCNE520K20DZX, combină 450 litri din inox antiamprentă

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu volumul net mare de 450 litri, consumul redus de curent (pe an consumă 403 kWh) și cu dispenserul de apă.
Partea de frigider e una împărțită de 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul e unul cu două compartimente și cu o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.
Nu e un aparat prea gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 44 decibeli, iar datorită acestui fapt nu vă va trezi noaptea din somn.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar printre acestea se numără costul de achiziție mic, că are un nivel de zgomot scăzut, ușurința în utilizare, eficiența energetică, filtrul de carbon (e unul care elimină mirosurile) și altele.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să poată fi utilizat de oricine cu ușurință și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Multă lume nu cunoaște brandul și de aceea cred că e important să vă precizez că e vorba despre unul premium care comercializează produsele în toată Europa. E deținut de aceeași care au în portofoliu brandul Arctic, dar vă dați seama că între Arctic și Beko e o diferență de la cer la pământ.
Per ansamblu acesta e un aparat frigorific înspre care trebuie să te orientezi dacă ai un buget mediu întrucât nu doar arată bine, ci poate ține la păstrare o cantitate mare de alimente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu