≡ Meniu

Beko RCNE530K20X, model NeoFrost de 420 litri

Beko RCNE530K20X e o combină frigo premium dotată cu NeoFrost și o capacitate generoasă de 420 litri. Pentru a ține mirosurile la distanță acest model e unul dotat cu filtru anti-miros, adică din carbon, iar la ușă are garnitură antibacteriană.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care consumă puțin curent deoarece are clasa A+. Mai exact consumă cu vreo 20 procente mai puțin decât ar fi consumat un model clasa A.

Beko RCNE530K20X, model NeoFrost de 420 litri

Pe partea de caracteristici se laudă cu un volum net de 420 litri (frigiderul are 322 litri, iar congelatorul are 98), cu multitudinea de rafturi și autonomia de 15 ore (timp în care alimentele nu se vor altera).
Nivelul de zgomot e unul relativ scăzut fiind vorba de 44 decibeli, lucru care înseamnă că nu o să vă trezească noaptea din somn.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi și cu 4 suporturi la ușă (plus compartiment legume), iar congelatorul e dotat cu două compartimente care au capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.
Culoarea e inox, iar materialul din care e realizat e tot inox. Aspectiv pot spune că arată bine, iar culoarea e una care se va integra în orice bucătărie. Materialul nu e unul anti-amprentă, dar asta nu e neaparat ceva negativ.
Dimensiunile sunt unele normale, înălțimea fiind una de puțin peste 180 centimetri și aici ar trebui avută grijă să încapă în locație unde doriți să-l amplasați.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că are multe tehnologii care ne fac viața mai ușoară, că nu se produce gheață, răcirea eficientă (Active Dual Cooling) și fiabilitatea ridicată.
Contra ar fi că nu are Multiflow, dar Dual Cooling oarecum e o alternativă.

Deci, dacă te interesează un frigorific cu o capacitate mare cu care să poți ține la rece o mulțime de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Făcând parte din familia Beko-Arctic se poate observa că are câteva caracteristici întâlnite și la modelele Arctic, iar printre acestea se numără garnitura antibacteriană.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu