Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RDNE350K20X, frigider cu NeoFrost și Dual Cooling

Nu cred că mai există un parat de dimensiuni generoase care să nu aibă NeoFrost, iar Beko RDNE350K20X vine chiar și cu sistem activ numit Dual Cooling. Aceasta vă ajută să conservați mult mai rapid alimentele și cu un consum redus de energie. Chiar și NeoFrost vă ajută să economisiți deoarece oferă un control mai bun al umidității pentru a păstra alimentele mult mai bine. Acesta nu are nevoie de o ladă frigorifică sau de un congelator suplimentar, poate doar dacă ați alege o combină mică.

Poate fi de ajuns pentru o familie numeroasă și dacă nu aveți un buget alocat pentru acesta, atunci vă recomand un frigider mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RDNE350K20X, frigider cu NeoFrost și Dual Cooling

Se vede din poza de sus că are un congelator spațios dar nu compartimentat ca la combinele frigorifice. Acel spațiu intern e împărțit în două de un raft din sticlă care poate fi eliminat dacă vreți să introduceți ceva voluminos (o pungă sau o cutie cu alimente). Conservarea alimentelor e excelentă deoarece capacitatea sa e de 3.5 kg și are funcția de super-răcire.

Frigiderul nu are nevoie de raft pentru sticle deoarece unele sticle mai mici pot fi puse și pe suportul. Pentru un consum anual de 295 kWh, e și normal să aibă o clasă de eficiență energetică atât de bună – A+. Chiar dacă nu pare a fi un aparat premium sau din segmentul superior, acesta impresionează cu tehnologia NeoFrost, ventilator și sistemul Active Dual Cooling. Multe modele avansate de la acest brand stau bine la acest capitol (dotări), doar că nu mă refer la generația precedentă, ci la cea actuală care arată mult mai bine și e apreciată.

Plusuri: arată foarte bine, are un interior spațios, nu e foarte înaltă, sisteme de răcire avansate și altele.
Minusuri: nu sunt.

Beko RDNE350K20X nu poate fi comparat cu o combină deoarece nu impresionează cu acel congelator. Majoritatea combinelor au congelatoare de peste 90 litri, dar depinde de la un utilizator la altul. Nu oricine preferă alimente congelate, sunt mai bune cele proaspete, însă iarna nu prea veți găsi legume proaspete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu