Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RDNE455E20ZX, frigider elegant cu sistem Neo Frost

Frigiderul Beko RDNE455E20ZX face parte din segmentul mijlociu spre superior datorită acelor dotări speciale, dar și pentru că arată mai bine decât multe alte frigidere. În general, frigiderele scumpe oferă dotări ceva mai bune decât restul și nu sunt pe alb. Cele mai accesibile variante sunt pe alb și dar există și excepții, adică veți găsi frigiderele performante pe diverse culori. Chiar dacă nu vă place acest model, sunt variante mai mici și mai ieftine pentru aproape orice buzunar.

Nu aș alege o combină dacă nu veți congela multe alimente și această alege se face în funcție de spațiul disponibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RDNE455E20ZX, frigider elegant cu sistem Neo Frost

Volumul total net al acestui model e de 406 litri care e de ajuns pentru mulți dintre voi deoarece frigiderul are 313 litri și cred că se poate observa din poza de jos că puteți pune destul de multe în el. Orice aparat frigorific nou are un consum redus de energie și nu vă de ce ați alege unul dintr-o generație precedentă. Capacitatea de congelare e destul de bună pentru volumul său – 6 kg la 24 de ore, dar putea fi și mai bună.

Interiorul e iluminat foarte bine deoarece are tehnologie LED și rafturi din sticlă. Aparatele cu rafturi din sârmă sunt tot mai rare și doar la variantele accesibile mai veți vedea așa ceva. Pot spune că pe partea de funcții și siguranță are tot ce are nevoie și nu am ce să-i reproșez. În pachet sunt incluse următoarele accesorii: suport pentru sticle și suport pentru ouă.

Plusuri: are aspect plăcut, tehnologii avansate, iluminare LED, consum redus de energie etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko RDNE455E20ZX nu putea fi prea accesibil ținând cont de specificațiile tehnice și tehnologii, iar spre deosebire de o combină frigorifică, acesta e mai lat adică ocupă mai mult spațiu în bucătărie. În general, frigiderele nu sunt înalte, deci sunt ideale pentru persoanele mai scunde. În clipul de jos e o prezentare a aceleași tehnologii de răcire de care vă spuneam și e prezentă pe multe aparate noi de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu