≡ Meniu

Beko RDNE505E20DZX, frigider dotat cu NeoFrost

Beko RDNE505E20DZX e un frigider dotat cu NeoFrost și cu o capacitate de 446 litri (e vorba despre un volum net). Se adresează persoanelor interesate de un aparat de 185 centimetri care să poată ține la rece o cantitate impresionantă de alimente și care în caz de întrerupere a curentului să aibă o autonomie ridicată (15 ore în cazul acestui model).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primim un aparat premium care e numărul 1 în Europa de Vest când vine vorba despre a alege un nou frigorific. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Beko RDNE505E20DZX, frigider dotat cu NeoFrost

Nu trebuie să confundăm Neo Frost cu No Frost deoarece primul îl include și pe al doilea plus Active Dual Cooling. Am remarcat că aparatele din 2016 de la mai multe branduri tind să aibă lucruri similare Dual Cooling.
Protecția antibacteriană e standard de câțiva ani, iar modelul acesta are filtru activ din carbon și protecție pe garnitură.
Culoarea aparatului e inox, iar materialul din care e fabricat e tot inox. Mai are și funcția de ionizare care ajută la distrugerea eventualelor bacterii.
Nu e un aparat care te va trezi noaptea din somn întrucât are un nivel de zgomot de 43 decibeli.
Frigiderul e unul cu 4 rafturi din sticlă, iar congelatorul e unul care are două compartimente cu o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că e premium, capacitatea mare și multitudinea de tehnologii incorporate. Un alt lucru util a fi că are buzzer, adică o avertizare sonoră atunci când cineva lasă ușa deschisă.

Deci, dacă te interesează un aparat frigorific care să fie rezistent și să poată ține multe alimente la păstrare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Am uitat să menționez că are dispenser de apă, iar pe ușa congelatorului e un ecran pe care sunt afișate diferite informații. Din păcate nu are dispenser de gheață, dar nu aș spune că asta e un mare neajuns.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu