≡ Meniu

Beko RDNE535E20ZX, frigider cu control electronic

Combina frigorifică Beko RDNE535E20ZX e una destul de spațios și bine dotată. Atât interiorul cât și exteriorul arată bine deoarece are finisaj argintiu iar iluminare cu LED face ca alimentele să arate mai proaspete. Majoritatea frigiderele de pe piață au două uși, adică fiecare e pentru un compartiment (frigider/congelator). Chiar și cele cu o singură ușă au congelator dar e de doar câțiva zeci de litri. Deci veți putea pune doar 2-3 pungii sau cutii de ceva. Cel de jos oferă posibilitatea depozitării mai multor alimente pentru că e de 103 litri (cam cât are și congelatorul unei combine).

Alternativele sunt destul de multe dacă nu sunteți interesați de acel tip de control și nici de producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RDNE535E20ZX, frigider cu control electronic

Consumul de 399 kWh e foarte bun pentru un aparat atât de mare și nou. Clasa de eficiență energetică e A+ și nu prea veți găsi alta mai bună. recomandarea mea e să alegeți un model care să vă placă și care să aibă neapărat sistem de răcire avansat, cum e No Frost. Un aparat fără acest sistem nu are dezghețare automată și are un consum puțin mai mare de energie.

Frigiderul are sistem de dezghețare automat ca la oricare alt model, astfel că nu se formează gheață pe alimente, dar și așa temperatura nu e foarte scăzută. Suporturile incluse sunt următoarele: cel pentru ouă și cel pentru sticle. Tehnologiile oferite sunt cele care probabil le știți deja: Neo Frost, filtru activ anti-miros, protecție antibacteriană, Buzzer, control digital, clasa A+ și IonGuard.

Buzzer e o funcție clasică pentru aparatele cu control electronic, adică vă avertizează când ușa rămâne deschisă. Alte funcții clasice care le găsiți la alte apratele similare sunt următoarele: super-congelare și super-răcire.

Plusuri: sistem de răcire avansat, compartimente speciale (0°C, EverFresh+), aspect plăcut și altele.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Beko RDNE535E20ZX e un aparat ceva mai scump decât restul deoarece are dotări ceva mai multe sau mai avansate. Prezentarea de jos e pentru cei care vor să-și facă o idee despre acea tehnologie de răcire, care am menționat-o mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu