Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RDNE535K20ZX, frigider de 193 cm cu NeoFrost

Frigiderul cu două uși Beko RDNE535K20ZX e unul dintre cele mai avansate variante oferite de acest brand și care cred că v-ar interesa. Cu siguranță, nu e cea mai accesibilă și compactă variantă, dar nici nu e cea mai mare. Uneori trebuie să alegeți o variantă cu volum acceptabil și tehnologii conforme pieței. Dacă din anumite puncte de vedere nu vă place, atunci puteți alege o variantă mai mare sau chiar o combină cu control electric pe ușa frigiderului (dă un plus de eleganță aparatului). Frigiderele se adresează celor care vor mai multe alimente proaspete decât congelate.

Poate că nu e cel mai accesibil model, dar are destul de multe caracteristici și dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RDNE535K20ZX, frigider de 193 cm cu NeoFrost

Volumul aparatului e destul de mare doar că din cei 372 litri, 103 litri aparțin congelatorului, iar restul frigiderului. Clasa de eficiență e oferită în funcție de consumul său, iar cu Neo Frost un aparat are o clasă A+ sau chiar mai bună.

Congelatorul acestui aparat e destul de mare și performant – 103 litri cu capacitate de congelare de 6 kg. Acesta e împărțit de un raft și nu e compartimentat chiar ca la combinele frigorifice. La capitolul design, aparatul are interior iluminat cu LED; rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, compartimente și la exterior un finisaj pe culoarea inox.

E însoțit de sistem antibacterian, avertizare sonoră pentru ușă deschisă, NeoFrost și filtru împotriva mirosurilor. La interior se pot observa două compartimente la frigider, dar ambele sunt pentru legume și fructe (însă unul e cu temperatură de 0°C). Alături de acest aparat sunt incluse suporturile pentru sticle și ouă. Poate că cel pentru ouă e unul universal, însă cel pentru sticle e defapt un raft suplimentar care nu e prezent la orice combină ori frigider.

Plusuri: are două compartimente speciale, interior bine iluminat, design plăcut și altele.
Minusuri: nu sunt.

Beko RDNE535K20ZX e alegerea ideală dacă vă interesează un volum generos și eficiență energetică corespunzătoare. Modelul de mai sus oferă și caracteristici speciale care le puteți găsi pe alte modele. Vă recomand acesta deoarece e vorba de noua generație de aparate care vin cu câteva îmbunătățiri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu