≡ Meniu

Beko RDSA290M20W, frigider de 278 litri cu rafturi din sticlă

Beko RDSA290M20W e un frigider cu două uși care vine ca o alternativă la o combină frigo cu un cost de achiziție foarte mic. Are un volum net total de 278 litri și clasa de eficiență energetică e A+ așa încât facturile la curent să fie cât mai mici posibile.
Un aparat precum acesta se adresează celora care nu vor să țină la păstrare prea multe alimente și care au o bucătărie mai mică (înălțimea e de 162 centimetri).

Modelul acesta RDSA290M20W vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e premium prin design și utilizare. Brandul e deținut de cei care dețin Arctic cu diferența că Beko e comercializat la nivel de continent, iar Arctic doar la nivel de țară.

Beko RDSA290M20W, frigider de 278 litri cu rafturi din sticlă

Frigiderul acesta are congelatorul situat în partea superioară, iar frigiderul propriu-zis e inferior. Partea de congelator e formată din două compartimente, iar frigiderul e unul cu 3 rafturi din sticlă.
Capacitatea aparatului e una de 278 litri, din care 69 e a congelatorului și 209 a frigiderului.
Ca oricare alt aparat de genul acesta și modelul de față vine cu garnitură antibacteriană care te va ajuta în a păstra alimentele într-o stare cât mai bună. Acest fel de garnitură e întâlnit pe toate frigorificele moderne și ajută prin faptul că nu se product mirosuri urâte.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, că e realizat din materiale de calitate și că vine cu un nivel de zgomot redus.
Contra achiziției e faptul că nu are No Frost. Acest mic neajuns nu e o problemă deoarece în acest fel costul de achiziție e foarte mic.

Deci, dacă te interesează o soluție eficientă de păstrare a alimentelor în condiții optime atunci acest model ar fi recomandarea mea. Există și alte alternative la modelul acesta, dar eu recomand frigiderul de față.
O să vedeți că din multe puncte de vedere e superior și din cauza asta își va merita banii pe deplin.
În momentul de față e o promoție aici prin care beneficiezi de o garanție de 5 ani (ofertă valabilă până la sfârșitul lunii iunie 2016).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu