≡ Meniu

Beko RDSA290M20X, frigider 278 litri clasa A+

Beko RDSA290M20X e un frigider care se adresează celora în căutarea a ceva accesibil ca preț și cu o capacitate mare de 278 litri și cu o eficiență energetică sporită. Dacă vei alege acest model o să faci economii impresionante la curent deoarece pe an are un consum de 255 kWh.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri indiferent de cât de încărcat e cu alimente.
Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă vizual, adică faptul că e un aparat simplu care nu deranjează din punct de vedere vizual.

Beko RDSA290M20X, frigider 278 litri clasa A+

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu capacitatea de stocare de 278 litri care e împărțită în 69 litri ai congelatorului și 209 ai frigiderului.
Frigiderul e compartimentat bine având 3 rafturi în frigiderul propriu-zis și două compartimente la congelator. Aceste două compartimente au o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore.
Precum restul aparatelor de genul din anul 2015 și acesta vine cu sistem antibacterian care ține mirosurile la distanță.

Pro achiziția acestui model ar fi capacitatea de stocare mare, că nu costă prea mult, că vine cu o fiabilitate ok și c e un aparat premium de la un brand premium. Nivelul de zgomot scăzut e un alt plus al acestui aparat, fiind de 42 decibeli. (Pentru mulți e important ca aparatul frigo să nu facă prea mult zgomot și să nu te trezească noaptea din somn.)
Contra ar fi că nu are No Frost. Acest lips nu e unul major deoarece aparatul e unul ușor de întreținut.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să coste puțin atunci îți recomand modelul de față. Pe lângă aspectul său ok acest aparat nici nu consumă mult curent, iar acest lucru cred că va fi pe placul dvs întrucât în ziua de azi e bine să ne îndreptăm înspre aparatură cu consum mic de curent. 😉
Brandul e unul care vinde electrocasnice la nivel internațional și produce de la televizoare până la mașini de spălat și cuptoare incorporabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu