≡ Meniu

Beko RDSA310M20X, frigider ieftin cu volum mare

Un frigider ca Beko RDSA310M20X nu e cel mai performant model de 306 litri dar nici nu e nevoie de sistem No Frost pentru că are un congelator mic. În general, combinele au nevoie de sisteme de răcire mai bune deoarece au congelatoare mai mari de 90 litri. E unul dintre cele mai bune frigidere de pe piață deoarece e nou iar raportul dotări/preț e decent. Din poza de jos se poate observa că interiorul e voluminos iar în partea de sus are suport special pentru sticle. Chiar dacă nu ar fi avut acel suport special pentru sticle, unele sticle (mai mici) puteau fi puse și pe suporturile de pe ușa frigiderului.

Dacă nu vă este pe plac puteți alege unul ceva mai avansat și cu un finisaj pe alb, dacă vă place mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RDSA310M20X, frigider ieftin cu volum mare

Acest frigider are 2 uși pentru fiecare compartiment – frigider și congelator. Volumul de 306 litri e împărțit destul de bine: 69 litri și 237 litri la frigider. Deci împărțirea nu e chiar cât o combină, adică are mai mult volum la frigider. Pe an acest aparat consumă cam 265 kWh și la unele poate fi mai mic deoarece au o clasă de eficiență mai bună, tehnologii mai avansate (la modelele scumpe) sau un volum inferior. În general, consumul de energie e direct proporțional cu volumul aparatului.

Designul e destul de plăcut deoarece e inox cu suprafață antiamprentă (nu trebuie curățat ca la unele). Accesoriile sunt cele clasice: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Pe partea de siguranță are sistem antibacterian care a devenit o dotare standard. Congelatorul nu are compartimente/sertare cum e la combine ci are doar un raft despărțitor, astfel că alimentele pot fi puse mai ușor (cu o singură mână).

Plusuri: destul de silențios, spațios, fiabil, rafturi din sticlă, consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko RDSA310M20X poate fi pus în locul vechiului model, iar combina e ceva mai îngustă decât un frigider (comparăm cu înălțimea e mai mare). Dacă nu aveți alte aparate frigorifice, puteți lua în calcul o ladă frigorifică ori un congelator clasice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu