≡ Meniu

Beko RDSE465K20W, frigider 437 litri

Beko RDSE465K20W e un aparat premium adresat celora cu un buget redus, dar care vor un aparat cu un volum net de 437 litri. Clasa de eficiență energetică e A+, iar asta înseamnă un consum mic de curent și implicit facturi mai mici.
Deoarece are o înălțime de 185 centimetri se poate spune că va încăpea cu succes oriunde.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat dotat cu sistem antibacterian și alte lucruri utile. Acest sistem te va ajuta în a păstra alimentele mai mult timp fără ca acestea să-și piardă din prospețime.
Am pus alături o poză pentru a vedea mai bine cum arată acest model, iar din aceasta poți vedea că frigorificul arată precum un frigider incorporabil.

Beko RDSE465K20W, frigider 437 litri

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu capacitatea mare de 437 litri (e un volum net), compartimentarea realizată inteligent (frigider cu 4 rafturi și congelator cu două compartimente) și autonomia de funcționare de 20 ore.
Consumul redus de curent e unul obținut prin utilizarea de componente care consumă puțin curent. De exemplu are iluminare interioară cu LED care ajută la obținerea unei lumini puternice și care consumă puțină electricitate.
În cazul în care stați într-un cartier unde se întrerupe des curentul atunci o să vă ajute faptul că are o autonomie de aproape o zi, timp în care alimentele nu se vor altera.

Plusurile acestui model ar fi faptul că nu costă mult, calitatea aparatului, fiabilitatea ridicată, că e realizată de un brand premium, că nu vine cu tehnologii sofisticate și că nu deranjează vizual.
Contra achiziției ar fi lipsa No Frost și Multiflow. (Pentru a compensa, oarecum, lipsa Multiflow acest model e unul dotat cu ventilator care distribuie aerul rece în întregul aparat.)

În cazul în care te interesează un electrocasnic care să arate bine și să nu consume mult curent atunci când păstrează multe alimente la rece atunci modelul acesta Beko RDSE465K20W ar fi recomandarea mea.
Tendința aparatelor din ziua de azi e să aibă garnitură anibacteriană pentru ca alimentele să rămână proaspete mai mult timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu