≡ Meniu

Beko RFNA312K21XP, congelator înalt și spațios

Congelatorul Beko RFNA312K21XP e unul destul de mare deoarece are o înălțime de 185 cm, adică e cât un frigider. Se poate observa din poza de mai jos că are multe compartimente, iar cel de jos e și cel mai mare. Sunt prezentate pictograme pe fiecare compartiment să vedeți cam ce și cât puteți pune în fiecare. Dar cu un sistem de răcire foarte avansat cum e NoFrost, consumul scade și performanțele se mențin. Congelatoarele clasice trebuiau curățate des pentru a putea congela în condiții optime, doar că la acesta dezghețarea e automată.

Nu sunt multe congelatoare mari pentru că nu oricine își dorește așa de mult spațiu pentru conservarea alimentelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko RFNA312K21XP, congelator înalt și spațios

În general, doar cei care gătesc pentru o familie mai mare au nevoie de un congelator mare ori aveți o cantitate mare de carne în timpul sezonului rece și vreți să o congelați. Alimentele proaspete sunt mai bune dar nu toate pot fi ținute în frigider. E normal ca acest aparat să consume mai mult decât un frigider, iar pe an consumul e undeva la 326 kWh.

Astfel de congelatoare sunt ceva mai bune decât cele integrate deoarece are o capacitate de 16 kg la 24 de ore. Designul acestui aparat e simplu pe argintiu, iar mânerul e vertical. Nici nu veți găsi congelatoare cu mâner integrat, dar pot există foarte puține excepții. Ca și funcții acest congelator are Buzzer, adică sunteți avertizat când ușa rămâne deschisă, și funcția de super-congelare. Sistemul antibacterian e prezent pe mai toate aparatele noi deoarece e o dotare standard. Ocupă destul de puțin spațiu datorită designului și o ladă frigorifică are o lățime de 2 ori mai mare.

Plusuri: congelează destul de mult, oferă mult spațiu pentru depozitare, arată destul de bine, finisaj antiamprentă, preț foarte bun.
Minusuri: nu sunt prea multe.

Beko RFNA312K21XP arată foarte bine în bucătărie deoarece e vorba de un congelator modern cu finisaj pe inox și performanțe ridicate. Un astfel de aparat e necesar dacă aveți un frigider sau o combină cu congelator mic și cu performanțe reduse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu