≡ Meniu

Beko WKB50832PTY, mașină slim cu funcție Pet

Beko WKB50832PTY e o mașină de spălat care vine ca o alternativă ceva mai bună la Arctic EF5800A+. Această comparație e oarecum ironică din moment ce ambele mărci aparțin aceluiași, dar e clar că Beko e mult superior.
Faptul că acest Beko e slim înseamnă că nu o să ocupe prea mult loc acolo unde o să o pui, iar capacitatea de 5 kilograme o face numai bună pentru o familie medie de 4 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care consumă foarte puțin curent și poate spăla o cantitate medie de rufe.

Beko WKB50832PTY, mașină slim cu funcție Pet

Pe partea de caracteristici modelul se recomandă cu eficiența A++, nivelul de zgomot de 59 decibeli (la spălare), Fuzzy Logic și altele.
Viteza de centrifugare e de 800 rotații și pare mică, chiar foarte mică, dar asta nu contează prea mult întrucât capacitatea e una mică.
Funcția Pet e una utilă în sensul că te va ajuta să poți spăla haine care au păr de animale (lucrul acesta se obține prin adăugarea unor etape suplimentare de prespălare și clătire). Evident că nu era vorba de spălarea animalului de companie în mașină. 😀
Modelul acesta e mai rezistent decât altele deoarece rezistența e una nichelată. În acest fel se obține o durată de viață cu 100 ori mai crescută.
Caracteristica slim te va ajuta să o poți depozita acolo unde dorești fără a-i face spațiu special sau ceva de genul acesta.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție foarte mic, că are diferite sisteme care economisesc resurse (sistemul automat de reglare a consumului de apă, clasa A++ de eficiență energetică etc).
Contra ar fi numărul mai redus de programe decât acel Arctic. Are doar 11 programe printre care se numără unul rapid (Express) și unul pentru haine de copii.

Deci, dacă te interesează o mașină care să spele eficient rufele atunci îți recomand acest model. Se poate vedea din imaginea pe care am postat-o mai sus că acest model e unul premium. Cam asta ar fi diferența dintre modelul acesta și un Arctic. Și, evident că mai e și diferența de preț. 🙂

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu