≡ Meniu

Beko WKB51032PTY, mașină de spălat rufe cu design slim

Mașina de spălat Beko WKB51032PTY e una cu caracteristici tehnice destul de bune și trebuie luat în calcul că ocupă puțin spațiu. În acest buget nu vă puteți aștepta la prea multe modele avansate dar e bine să fie cât mai nouă acea alegere, deoarece noile modele consumă mai puțin (au clasele A++ sau A+++). Consumul aparatului depinde și de programul de spălare ales.

Dacă vi se pare că nu e prea performant, atunci trebuie să luați în calcul o mașini cu design mai clasic ori una mai scumpă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WKB51032PTY, mașină de spălat rufe cu design slim

Ca și dotări, mașina de mai jos are o capacitate de încărcare de 5 kg și nu ar trebui să o depășiți. Designul e cu încărcare frontală dar există și cu încărcare superioară însă acelea au o lățime mai mică și nu o adâncime redusă. În total are 11 programe de spălare dintre care câteva sunt programe speciale adică nu sunt prezente la orice mașină. Totuși, acest brand oferă cam aceleași funcții și programe pe mai toate doar funcție Pet e mai rară.

Ca și funcții speciale are: Pet (îndepărtează părul de la animale de pe țesături), sistem automat de reglare a consumului de apă, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces apă, selector centrifugare, ecran LCD. Pe acel ecran se poate observa timpul rămas al programului de spălare și amânarea programului de spălare. Dacă aveți copii, o opțiune de blocare a butoanelor e obligatorie pentru a nu apăsa din greșeală un buton care să afecteze rezultatele programului. E o mașină de spălat slim pentru că are o adâncime de 41 de cm.

Plusuri: funcție Pet, design compact, consum redus, arată bine, fiabilitate ridicată și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WKB51032PTY e alegerea corectă dacă vreți o mașină fiabilă pentru acasă și care să aibă multe funcții/programe. Ceva mai bună e una mai scumpă dar poate că nici nu vă trebuie mai mult pentru că nu aveți mult de spălat. Pentru o familie numeroasă aș recomanda una cu capacitate de spălare mare și chiar cu uscător incorporat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu