≡ Meniu

Beko WKB51232PTY, model clasa A++ cu funcție Pet

Beko WKB51232PTY e un model slim pentru cei care vor să spele o cantitate de până în 5 kilograme de rufe cu resurse puține. Vine și cu funcția Pet care nu înseamnă că poți să-ți speli animalul de companie în el, ci faptul că scoate părul de animal din haine.
Modele de la alte branduri vin cu rezistență ceramică ori Fuzzy Logic, iar acesta vine cu ambele lucruri, dar poartă alte denumiri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e premium, ci care are o fiabilitate ok.
Vizual se prezintă bine, iar din imaginea de alături poți vedea că e vorba despre un aparat care are un panou de comandă simplist și un ecran destul de mare pe care poți vedea diferite etape ale spălării.

Beko WKB51232PTY, model clasa A++ cu funcție Pet

Pe partea de specificații acest model e unul foarte bun întrucât vine cu o capacitate de 5 kilograme, clasa A++ de eficiență energetică, Fuzzy Logic, nivel de zgomot redus și alte funcții mai mult sau mai puțin utile.
Pentru o spălare și stoarcere eficientă acest model e unul dotat cu viteză de centrifugare de 1200 rotații ceea ce zic că e suficient.
Numărul de programe e unul modest, la care se adaugă cel Pet.
Faptul că e slim (subțire) te va ajuta în a pune aparatul acolo unde îți dorești fără a face prea mult loc pentru el.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu ocupă rea mult loc, nivelul de zgomot redus și că vine cu facilități utile (care ajută la economisire de resurse cum ar fi curent ori apă).
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare. (Dacă ar fi avut o capacitate mai mare atunci nu ar mai fi fost slim.)

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine și care să spele bine atunci îți recomand acest model de la Beko. Brandul e unul deținut de cei care dețin și arctic, fiind vorba despre niște turci. Diferența dintre aceste branduri e că Beko este comercializat la nivel de continent pe când celălalt e doar la nivel de țară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu