≡ Meniu

Beko WKB61032Y, model Slim clasa A++

Beko WKB61032Y e o mașină de spălat rufe ieftină destinată celora care vor un aparat care să arate bine, să ocupe puțin loc și să fie eficient. În general, în ziua de azi cei mai mulți se uită la eficiență întrucât te va scuti de facturi mari la curent.
Eu aș recomanda modelul acesta unei familii cu până în 4 persoane deoarece capacitatea cuvei e una medie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand de încredere.
Aparatul vine și cu o garanție de 5 ani, dar asta e o promoție limitată și de aceea trebuie să profiți de oferta de aici.
În cazul în care te interesează cum arată atunci poți vedea de alături cum se prezintă vizual. Designul e unul minimalist și modern în același timp.

Beko WKB61032Y, model Slim clasa A++

Pe partea de specificații se remarcă prin cale 1000 rotații, capacitatea mare de 6 kilograme și consumul mic de curent.
Vine și cu ceva similar Fuzzy Logic, adică un sistem automat de regelare. Acest sistem ne ajută să avem un consum de curent mai mic și implicit de apă deoarece reglează resursele în funcție de cantitatea de haine.
Nici nivelul de zgomot nu e unul mare deoarece aparatul are un nivel de zgomot de 60 decibeli valabil la spălare.
Numărul de programe nu e așa de mare deoarece e vorba de doar 11, dar o să vă faceți treaba cu ele întrucât pentru fiecare tip de țesătură există câte unul.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, faptul că vine de la un brand de calitate, fiabiliatea ridicată, tehnologiile care ajută la un consum mic și clasa A++.
Contra ar fi că nu are program rapid. Poate că și capacitatea ar fi putut fi mai mare, dar acest lucru nu prea e posibil la mașinile slim.

Deci, dacă te interesează un model de mașină de spălat care să spele bine și să nu coste mult atunci îți recomand modelul de față. Beko întotdeauna a fost un brand premium, iar aparatura sa e una comercializată la nivel european.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu